Maak kennis met onze interim-managers

Bent u op zoek naar een interim-manager die de onderwijswereld kent en begrijpt? Die weet wat uw vraagstukken zijn en snapt waar u naartoe wilt. En die begrijpt dat er draagvlak nodig is om de organisatie de gewenste verandering te laten doormaken. Dan bent u bij de interim-managers van B&T aan het juiste adres. Hieronder stellen enkele van hen zich aan u voor.

Esther Koning

’Mijn doel is de organisatie op weg helpen en in beweging brengen’

Esther werkte de afgelopen zes jaar regelmatig via B&T in het PO, VO, mbo en bij samenwerkingsverbanden. “Mijn vak bestaat voor een groot deel uit mensenkennis. Als je echt een hr-adviseur bent, maakt het niet uit met welke cao je werkt. Het draait allemaal om mensen die hun functie met plezier moeten kunnen uitoefenen.”

Martin de Goffau

‘Het helpt als mensen beseffen wat er fout kan gaan’

Martin de Goffau is B&T’s specialist op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Hij ondersteunt verschillende scholen en besturen bij het opstellen en uitvoeren van hun AVG-beleid. Momenteel helpt hij Lentiz, een scholengroep voor voortgezet onderwijs en mbo in de regio Rotterdam, en de Amsterdamse Oecumenische Scholengroep (AMOS) om hun AVG-beleid op orde te brengen en te houden. “Het raakt iedereen in de organisatie.”

Ria Rövenkamp

‘Schrijf het zó op dat ouders en leerlingen het begrijpen’

Ria Rövekamp werkt al een aantal jaren als interimmer voor B&T. Ze heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een expert op het gebied van Programma’s van Toetsing en Afsluiting (PTA’s). Desgevraagd onderwerpt zij het PTA van een school aan een nauwkeurige analyse. “Het is zo belangrijk dat je als school doet wat je belooft.”