Fenom interim IB+

Duurzame aanpak van jouw zorg- en kwaliteitsbeleid

Heb je een professionele, tijdelijke intern begeleider nodig, of een zorgcoördinator of kwaliteitscoördinator (IB/ZC/KC)? Wil je iets veranderen en wil je dat door een externe laten doen? Of heeft jouw school een specifieke uitdaging en kun je wel iemand extra gebruiken? Bij Fenom interim IB+ hebben we wat jij zoekt.

Voor elke opdracht zoeken wij een professionele interimmer die waarmaakt wat wij beloven. Dat doen we vanuit onze kernwaarden plezier, ontwikkelkracht, duurzaamheid en groei. We weten waar onze interimmers goed en minder goed in zijn en kennen hun drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen jullie organisatie en bij jullie vraag.

Heldere werkwijze

Onze medewerkers werken volgens de principes van het waarderend onderzoek. Dat betekent dat zij aansluiten bij wat er al goed gaat. Het versterken en verder laten groeien van die successen maakt veel positieve energie en plezier vrij. Dat bepaalt voor een groot deel het succes van onze werkwijze. De interimmers van Fenom zijn niet alleen waarnemers, maar verbeteren jullie zorg- en kwaliteitsbeleid voor de lange termijn. Zo dragen zij bij aan de ambities van jullie organisatie.

Ik wil als interimmer aan de slag

Ben je een ervaren (interim-) IB’er, ZC’er of KC’er? En ben je toe aan een nieuwe stap? Fenom interim IB+ heeft uitdagende opdrachten, uitstekende ondersteuning door ons bureau en een goede beloning.

Wil je meer weten?

Meer over Fenom interim IB+ vind je op de website van Fenom. Je kunt ook direct contact opnemen met Erik Verstegen, coördinator van Fenom interim IB+: e.verstegen@fenom.nl, 06 – 21 85 39 16.

Willy Egberink
senior adviseur en directeur B&T interim-management

Meld je aan voor onze nieuwsbrief