Fenom interim IB+

Duurzame impuls aan het zorg- en kwaliteitsbeleid

Een professionele tijdelijke kracht nodig op het gebied van interne begeleiding, zorgcoördinatie en/of kwaliteitscoördinatie (IB/ZC/KC)? Omdat je een verandering wilt realiseren en dat extern wilt beleggen? Of omdat je school voor een specifieke uitdaging staat en je wel wat extra handen kunt gebruiken? Wat de reden ook is, Fenom interim IB+ is je graag van dienst.

Voor elke opdracht zoeken wij een professionele interimmer die waarmaakt wat wij beloven. Vanuit onze kernwaarden plezier, ontwikkelkracht, duurzaamheid en groei. We weten waar ze goed (en minder goed) in zijn en kennen ook hun drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen jullie organisatie en bij jullie vraag. Een kandidaat die wij met vertrouwen aan je voorstellen.

Heldere werkwijze

Onze medewerkers werken volgen de principes van het waarderend onderzoek. In de kern houdt dit in dat ze aansluiten bij wat er al goed gaat. Het versterken en verder doen groeien van die successen maakt veel positieve energie en plezier vrij. Dat bepaalt in grote mate het succes van onze werkwijze. De interimmers van Fenom zijn niet slechts waarnemers. Ze bieden een duurzame impuls aan het zorg- en kwaliteitsbeleid en leveren daarmee een bijdrage aan de ambities van jullie organisatie.

Ik wil als interimmer aan de slag

Ben je een ervaren (interim-) IB’er, ZC’er of KC’er? En ben je toe aan een nieuwe stap? Fenom interim IB+ biedt uitdagende opdrachten, uitstekende ondersteuning vanuit ons bureau en een goede beloning.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over Fenom interim IB+ vind je op de website van Fenom. Je kunt ook direct contact opnemen met Erik verstegen, coördinator Fenom interim IB+: e.verstegen@fenom.nl, 06 21 85 39 16.

Willy Egberink

senior adviseur en directeur B&T interim-management

Aanmelden voor onze nieuwsbrief