Bernadette Maria School

Een zeer zinvolle dag

Dionne van der Helm-Wilmer

adjunct-directeur

Weten waar u voor staat en wat uw ambities zijn: het schoolplan in 1 dag geeft schoolleiders en hun team een houvast en helpt om op de afgesproken koers te blijven. Dionne van der Helm-Wilmer, adjunct-directeur van de Bernadette Maria School in Delft, koos voor dit traject.

Met ‘Schoolplan in 1 dag’ kunnen scholen in het primair en speciaal onderwijs in beperkte tijd, met veel plezier en draagvlak, een schoolplan maken dat echt aanzet tot ontwikkeling. Het traject bestaat uit vier fases: de voorbereiding, een ochtend- en middagdeel, en de afronding. Er wordt gebruikgemaakt van het onlangs verschenen Schoolplanspel en het schoolplan wordt tevens vastgelegd op een poster. 

Poster als leidraad

Dionne van der Helm-Wilmer, adjunct-directeur van de Bernadette Maria School, heeft met plezier het traject doorlopen met haar team: “Schoolplan in 1 dag is een gezamenlijk beginpunt van je schoolplan. Wij hebben van het complete aanbod gebruikgemaakt. Dat betekent dat je input van ouders en het team krijgt. Dit wordt op de dag zelf vertaald door een onderwijsjournalist in een visietekst en door een tekenaar in een geweldige poster die de komende jaren als leidraad kan dienen. Het was een zeer zinvolle dag, ook door de prettige begeleiding van Loes Peterse. Ik heb nu het idee dat ik genoeg informatie heb om het schoolplan verder te schrijven.” 

Meer informatie over het schoolplan in 1 dag leest u hier.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op