B&T’s jonge brigade op pad met Qfeedback

“We zoeken actief de dialoog”

Mocht u het gemist hebben: Anne, Mark, Anna en Martijn vormen sinds maart B&T’s jonge brigade. Een fris nieuw concept van B&T’s jongere garde. Onbevangen, nieuwsgierig en met een open mind gaan ze de dialoog aan over Qfeedback. Bijvoorbeeld tijdens het afgelopen VO-congres. “Ik vond het een succes”, zegt Martijn. “We leren snel.”

Het was niet het eerste optreden van B&T’s jonge brigade. Tijdens het AVS-congres eerder in maart beleefden de brigadiers hun vuurdoop. Hier presenteerden ze Qfeedback. “En hoe kun je dat beter doen dan met een vragenlijst?” vindt Mark. “Daarmee brengen we Qfeedback direct in de praktijk. Een ideale manier om in gesprek te komen.”

De visie van bestuurders en schoolleiders

En bovendien een uitstekende manier om feedback op te halen. Tijdens het VO-congres vroegen de leden van de jonge brigade de congresbezoekers naar hun ervaringen met en opvattingen over het verzamelen van feedback. Dat leverde veel boeiende gesprekken op én inzicht in de visie van bestuurders en schoolleiders in het VO. Overduidelijk is in elk geval dat werkelijk alle deelnemers de waarde inzien van het ophalen van feedback. Nóg belangrijker dan dat, zo vindt de overgrote meerderheid, is dat je werkelijk iets met de resultaten doet. Bent u geïnteresseerd in de onderzoeksresultaten? Download hier een beknopte samenvatting.

Meer informatie over Qfeedback

Op Qfeedback.nl vindt u vele instrumenten voor het verzamelen van feedback. Uiteraard is er een instrument voor het doen van tevredenheidsonderzoeken (voorheen: Kwaliteitsvragenlijsten), maar niet alleen dat. U kunt op Qfeedback.nl nu al terecht voor Q360 (voor 360 graden feedback) en heel binnenkort vullen we het platform verder met nog meer mogelijkheden.

Bel gerust

Bij hun optreden op de beide onderwijscongressen blijft het niet. De jonge brigade zal ook via andere kanalen de dialoog zoeken. Mocht u een dezer dagen een telefoontje van hen krijgen, wees dan niet verbaasd. En wilt u zelf meer weten over Qfeedback? Bel gerust met 088 205 16 78. We spreken u graag!

Verder lezen

Lees ook ‘Ontmoet de jonge brigade van B&T’, over het optreden van de jonge brigade op het AVS-congres op 17 maart 2017.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.