Online ‘spreekuur’ digitalisering 

Neem deel aan kosteloze sessie over digitalisering

Overig

Wij begeleiden regelmatig brainstormsessies. We brengen onderwijsprofessionals fysiek samen en gebruiken energieke werkvormen om met elkaar tot inzichten en verbeteringen te komen. De coronacrisis bemoeilijkt deze ‘normale’ aanvliegroute. Uw vraagstukken zijn daarmee natuurlijk niet verdwenen. 

Sterker nog, het is goed mogelijk dat er sinds de crisis vragen bij zijn gekomen over het thema digitalisering. Bijvoorbeeld over de inzet van digitale middelen voor onderwijs op afstand, maar ook over het bestendigen en optimaliserevan dit digitaliseringsproces met het oog op de toekomst. Een toekomst waar corona mogelijk geen rol meer speelt, maar waar digitale middelen en processen wel degelijk een blijvende plek in ons onderwijs hebben verworven. Om u gericht verder te helpen in uw denken over deze thematiek, organiseren wij een digitaal spreekuur dat wij in overleg met u inplannen.  

Remco van der Dussen en Giel van der Heijden (adviseurs B&T) zitten samen met Eric Welp (adviseur Kennisnet) klaar om met u mee te denken over de inzet van digitalisering. Eric is specialist op het gebied van ict, (digitale) toetsen en learning analyticsHij legt eenvoudig de verbinding tussen (nieuwe) technologie en onderwijsHij gebruikt hierbij zijn ervaring als docent, opleider en curriculumontwikkelaar. Eric geeft in een recent interview in drie vragen zijn visie op het vormgeven van hybride onderwijs. Giel en Remco zijn tevens auteurs van het artikel “Digitaal onderwijs tijdens corona: het verzilveren van de winst”.   

Groepsgesprek

Het gesprek is plenair: u neemt deel aan een groepsgesprek. Dit zorgt er voor dat u ook van elkaarideeën kunt leren over het slim inzetten van digitale middelen in onderwijs (op afstand). Wij verzorgen een korte inleiding en toelichting op het artikel “Digitaal onderwijs tijdens corona: het verzilveren van de winst”, waarbij we onder andere ingaan op het denkmodel van Ruben Puentedura, zoals beschreven in dit artikel. Daarna vervullen wij graag een dubbelrol: we zijn facilitator van uw onderlinge gesprek étevens (desgewenst) vraagbaak.  

Aanmelden

Heeft u interesse in kosteloze deelname aan deze digitale brainstormsessie, vul dan dit formulier in. Dan nemen wij contact met u op om deze sessie in te plannen.

 

 

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.