Qfeedback lanceert eigentijdse, gebruiksvriendelijke webapp

 -  Claudia Smit  -  Tevredenheidsonderzoek

Integraal en structureel werken aan onderwijskwaliteit, dat willen we allemaal. En wel effectief, ontwikkelingsgericht en volledig afgestemd op het nieuwe Onderzoekskader van de inspectie. Vanaf deze week is dat uiterst eenvoudig: met de nieuwe webapp van Qfeedback, het kwaliteitsplatform van B&T.

Hierin vindt u een palet aan oplossingen waarmee besturen, scholen én individuele onderwijsprofessionals op uiteenlopende kwaliteitsaspecten en via elk gewenst device feedback kunnen ophalen. De doelgroep, de vragenlijst en het moment bepaalt u helemaal zelf.

Feedback is essentieel

Het ophalen van feedback is essentieel als u effectief aan kwaliteit wilt werken. Niet zomaar feedback, maar precies die feedback die ú nodig hebt, die aansluit op úw informatiebehoefte, die gaat over hoe ú het doet. Die haalt u op bij úw belangrijkste doelgroepen; bij de leerlingen, bij de leraren, bij de ouders. In de school – zelfs in de les – én buiten de school. Of het nu gaat om feedback op uw persoonlijke handelen als onderwijsprofessional, of feedback op het functioneren van uw school of scholen: zonder dat kunt u niet – of in elk geval minder goed – uw ontwikkelpunten bepalen. Feedback is van wezenlijk belang voor goed onderbouwde verbetering en ontwikkeling van het onderwijs.

Meer informatie

Met de nieuwe webapp van Qfeedback kunt u eenvoudig die feedback vergaren die u nodig hebt. U bepaalt zelf welke feedback u vergaart, bij wie en op welk moment. Uw doelgroepen kunnen hun respons via elk gewenst device (met internettoegang) met u delen. Meer informatie vindt u op de website van Qfeedback.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.