Trainees zoeken uitdagende opdracht

Dien uw aanvraag vandaag nog in!

 -  Mark Wassenaar  -  Organisatieadvies

Heeft uw bestuur of school een vraagstuk dat wel een frisse aanpak kan gebruiken? Schakel dan onze talentvolle trainees in. Dien uiterlijk 15 oktober 2021 uw opdrachtvoorstel in en wie weet gaan zij er binnenkort mee aan de slag.

B&T heeft al enkele jaren een gezamenlijk traineetraject met drie andere gerenommeerde adviesbureaus die actief zijn in het onderwijs: PentaRho, Infinite Financieel en Fenom. Onlangs zijn zes nieuwe academisch opgeleide trainees begonnen aan dit traject van tien maanden, waarin ze uitgebreid kennismaken met uiteenlopende aspecten van het adviesvak. Onderdeel van het traineeship is het gezamenlijk uitvoeren van een opdracht voor een klant van een van de vier bureaus. De trainees benaderen de casus met frisse blik en vanuit verschillende achtergronden en expertises.

Uw vraag

De trainees zijn op zoek naar een multidisciplinaire adviesopdracht. Wij bieden expertise op diverse terreinen:

  • het primaire proces
  • personeelsbeleid
  • inrichting van het schoolgebouw/huisvesting
  • bedrijfsvoering/financiën

Het is van belang dat de trainees zich gaan ontwikkelen als adviseurs en een heel adviestraject doorlopen. Iedere trainee brengt daarbij zijn of haar eigen deskundigheid in. Samen kunnen ze terugvallen op de verschillende specialismen van de bureaus.

Opdrachtvoorstel

De opdracht wordt uitgevoerd binnen een tijdsbestek van drie maanden en levert een concreet schriftelijk advies op, dat als basis fungeert voor de mogelijke implementatie van het plan. Heeft u een geschikte opdracht, dien dan vóór 15 oktober aanstaande een voorstel in bij Sandra van Hunen: svanhunen@pentarho.nl. De trainees selecteren hun opdracht in overleg met hun mentoren bij de vier adviesbureaus. Wij streven ernaar eind oktober de keuze bekend te maken en u daarover te informeren.

Meer informatie

In dit document stellen de trainees zich kort aan u voor en vindt u alle verdere (praktische) informatie.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.