Ik werk graag als 'spin in het web'

Na jarenlang in de commerciële financiële dienstverlening te hebben gewerkt als managementassistente en later bij een bank als eerstelijns ICT-helpdeskmedewerker, ben ik in 2001 als secretaresse gestart bij B&T. Inmiddels heb ik mijn kennis uitgebreid en ben ik werkzaam op een breder vlak.

Bij mij is het glas bijna altijd behoorlijk vol en ik houd van mijn werk. Samen met de andere binnendienstmedewerkers vormen we een hecht team waarin bijna alles mogelijk is. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn leuk, vaak ook uitdagend en afwisselend. Het is fijn samenwerken met enthousiaste collega’s die een hart hebben voor het onderwijs.

Voldoening

Ons secretaresseteam werkt samen als een geoliede machine. Mijn werk bestaat onder andere uit het opmaken en redigeren van rapporten en overige correspondentie, waarbij ik nauw samenwerk met de projectassistenten van de verschillende B&T-divisies. Rapportages verwerken voor onze adviseurs die functiewaarderingssystemen inrichten of beoordelen, of een (externe) meeting organiseren (van groot tot klein) – ook daar draai ik mijn hand niet voor om.

Wijzer

Verder lever ik, samen met mijn collega’s, administratieve ondersteuning bij wervingstrajecten voor bijvoorbeeld schooldirecteuren of bestuurders. Een mooie vacature vervullen én tegelijkertijd iemand aan een passende baan te helpen, is wat mij betreft een van de leukste onderdelen van ons werk. Voor ons hoofd automatisering voer ik ICT-werkzaamheden uit om onze collega’s te ondersteunen. Ik heb veel interesse in softwareontwikkelingen en maak mezelf én mijn collega’s graag wat wijzer op dat gebied.

Testen en proeven

In mijn werk test ik graag nieuwe systemen, zoals Microsoft Teams of Zoom. Privé zijn mijn twee grootste passies: koken en concerten bezoeken (dat laatste meestal met vrienden, soms met collega’s). Ik vind het heerlijk om in kookboeken op zoek te gaan naar nieuwe recepten en die meteen uit te proberen. Vervolgens trakteer ik collega’s regelmatig op een gerecht dat goed gelukt is.