School moet voor jongeren een fijne plek zijn

Sinds september 2019 werk ik met veel plezier als secretaresse bij B&T. Mijn functie bestaat vooral uit regelen. Dat varieert van het ontvangen van bezoekers, beantwoorden van telefonische vragen tot het doorverwijzen van relaties naar de juiste adviseur. Soms hebben we een grote groep deelnemers aan bijvoorbeeld een leergang van de B&T academie op kantoor. Ik vind het fijn als die deelnemers en de docenten tevreden zijn over alles wat ik dan heb geregeld. Daarnaast werk ik als projectassistent voor B&T werving & selectie.

Naast mijn werk bij B&T heb ik een bachelorstudie HRM afgerond. Ik vind het interessant om te zien hoe een organisatie functioneert en hoe belangrijk de medewerkers binnen een organisatie zijn. Ik vind met name veranderkunde, vitaliteit en de ontwikkeling van medewerkers erg boeiend.

Ruimte voor ideeën

Werken bij B&T spreekt me zo aan omdat ik graag in een maatschappelijke sector werk. We zijn betrokken bij veel scholen en zorgen dat jongeren een fijne plek hebben om naartoe te gaan. Daar draag ik graag indirect aan bij. Bij B&T voel ik me thuis, omdat ik betrokken word bij nieuwe initiatieven. Er wordt veel geregeld voor medewerkers en er is volop ruimte voor ideeën. Ook voor de ontwikkeling van medewerkers is veel aandacht.

Voldoening

Mijn werk bij B&T geeft me veel voldoening, ik krijg er energie van om een bijdrage te leveren aan een optimale match tussen een kandidaat en een onderwijsinstelling.

Energie opdoen

Na mijn werk ga ik graag sporten, ik combineer bootcamp, volleybal en hardlopen.

Kim Dunnewind

projectassistent werving & selectie