School moet voor jongeren een fijne plek zijn

Sinds september 2019 werk ik met veel plezier als office host en secretaresse bij B&T. Mijn functie bestaat vooral uit regelen. Dat varieert van het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van telefonische vragen en het doorverwijzen van relaties naar de juiste adviseur. Ik vind het vooral leuk om bijvoorbeeld een grote groep deelnemers aan een leergang van de B&T academie op kantoor te ontvangen. Het is fijn als de deelnemers en docenten tevreden zijn over alles wat ik heb geregel .

HRM

Naast mijn werk bij B&T heb ik een bachelorstudie HRM afgerond. Ik vind het interessant om te zien hoe een organisatie functioneert en hoe belangrijk de medewerkers binnen een organisatie zijn. Ik vind met name veranderkunde, vitaliteit en de ontwikkeling van medewerkers erg boeiend.

Ruimte voor ideeën

Werken bij B&T spreekt me zo aan omdat ik graag in een maatschappelijke sector werk. We zijn betrokken bij veel scholen en zorgen dat jongeren een fijne plek hebben om naartoe te gaan. Omdat ik graag zelf een steentje wil bijdragen, ben ik sinds kort carrièrecoach bij JINC. Dat is een partner van B&T die kinderen van 6 tot 16 jaar helpt met een goede start op de arbeidsmarkt. Ik begeleid vier vmbo-leerlingen uit Amsterdam Oost bij de keuzes waar zij voor staan, nu en in de toekomst.

Voldoening

Mijn werk bij B&T geeft me veel voldoening, ik krijg er energie van als bezoekers met een positief gevoel ons kantoor verlaten na hun afspraak. Ik voel me thuis bij B&T omdat ik betrokken word bij nieuwe initiatieven. Er wordt veel geregeld voor medewerkers en er is volop ruimte voor ideeën. Ook voor de ontwikkeling van medewerkers is veel aandacht.

Energie

Als ik niet aan het werk ben, kun je mij vinden op het volleybalveld of rennend door de parken van Amsterdam. Behalve tijdens de trainingsavonden ben ik vaak op zaterdag in de hal te vinden voor onze wekelijkse wedstrijd. Dat gaat er fanatiek aan toe, maar na afloop – en hopelijk na winst – is er tijd voor gezelligheid in de kantine of in de stad.