Onderdeel van een gedreven en ambitieus team

Na afronding van mijn hbo-opleiding Integrale Veiligheid en een master International Relations heb ik gewerkt op de accountingafdeling van een farmaceutisch bedrijf; ik werkte daar voor de Europese accounting director. Daarna ben ik naar Londen verhuisd en heb ik twee jaar als projectassistent gewerkt voor Perret Laver. Dit is een executive search organisatie die personeel werft en selecteert voor universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. Dit werk beviel me goed en toen ik terug verhuisde naar Nederland heb ik een vergelijkbare functie gezocht.

Sinds april 2019 werk ik als projectassistent bij B&T werving & selectie. Mijn functie bestaat uit het onderhouden van contacten met kandidaten, adviseurs en opdrachtgevers. Daarnaast verstuur ik offertes naar opdrachtgevers, zorg ik dat vacatures op onze website komen, bewaak ik de planningen en regel ik dat er advertenties worden geplaatst.

B&T

B&T spreekt me erg aan omdat we een bijdrage leveren aan de maatschappij. Mijn interesse ligt vooral op het gebied van sociale en maatschappelijke vraagstukken, op dat gebied volg ik dagelijks het actuele nieuws. Het feit dat we zowel voor het primair als voortgezet onderwijs werken, maakt mijn baan afwisselend en interessant. Ik werk nauw samen met de adviseurs werving & selectie; we zijn een gedreven en ambitieus team, dat geeft energie.

Bourgondiër

Limburgers staan bekend om hun levensstijl waarin ‘genieten’ centraal staat; dat wordt vooral geassocieerd met lekker en uitgebreid eten en drinken. Dat geldt ook voor mij; zo volg ik in mijn vrije tijd een wijncursus. Ook zit ik graag met een drankje op een terras of probeer ik een nieuw restaurant uit, samen met familie of vrienden.

Lotte Prevoo

projectassistent werving & selectie