Eerst onderzoeken wat het probleem is, dan de ideale aanpak verzinnen

Mijn doel is de wereld een beetje beter te maken. Dat klinkt misschien wat ambitieus, maar het klopt nou eenmaal wel. Ik probeer mensen aan te moedigen anders te denken. Kritisch zijn naar jezelf en naar de wereld om je heen is dé manier om maatschappelijke verandering in gang te zetten. Het onderwijs speelt hierin een essentiële rol. Daarom werk ik voor B&T.

Als adviseur bij B&T communicatiecollectief houd ik me bezig met allerlei communicatievraagstukken. Denk aan het versterken van een schoolmerk of aan een campagne om leraren te werven. Daarbij ga ik altijd datagedreven te werk: eerst onderzoeken wat het probleem is om zo de ideale aanpak te verzinnen. Dat combineer ik met een flinke dosis creativiteit. Er is niks leuker dan een spraakmakende campagne creëren die opvalt en aan het denken zet.

Klimmen

Buiten mijn werk om vind je me vaak in de filmzaal om de nieuwste marvelfilm of de meest abstracte arthousefilms te kijken. Ook ga ik regelmatig boulderen: niet-gezekerd klimmen op maximaal vijf meter hoogte.