Administratief medewerker B&T communicatiecollectief (24-37,5 uur)

Ben jij sterk in planning en administratie, ga jij secuur te werk en wil je graag projectmatig werken? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je werkt samen met leuke, betrokken collega’s in een prettige organisatie met een open sfeer. B&T is een plek voor gedreven mensen die een bijdrage willen leveren aan het versterken van het onderwijs. Bij ons mag en kan iedereen zichzelf zijn. Want alleen met een brede mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit bieden.

Het salaris ligt tussen de € 2.500,- en € 3.300,- bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring) o.b.v. een 37,5-urige werkweek. Je ontvangt vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering en je deelt mee in de bonusregeling. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak. Natuurlijk heb je alle vrijheid om je eigen werkplek- en tijd te kiezen, waarbij je altijd welkom bent op ons mooie kantoor aan de haven van Amsterdam-IJburg (goed bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer).

Wij geloven dat de kwaliteit van onze werkomgeving en ons werkgeluk doorwerken in de kwaliteit van ons werk. Daarom is er binnen B&T veel aandacht voor leren, werkgeluk en vitaliteit. Bijvoorbeeld in de vorm van een intern ontwikkelprogramma, een persoonlijk scholingsbudget, een vitaliteitsprogramma en de mogelijkheid om periodiek een korte sabbatical te nemen.

Wat ga jij doen?

Als administratief medewerker ben je een belangrijke schakel in het bedrijfsproces en verricht je een breed scala aan werkzaamheden. Je bent betrokken bij alle projecten die B&T communicatiecollectief uitvoert voor onze opdrachtgevers. Vanaf de offerte tot aan het versturen van de factuur en alles wat daartussen zit. Je bewaakt budgetten, doorlooptijd en resultaat en zorgt er ook voor dat alle benodigde gegevens digitaal op orde zijn. Je houdt niet alleen het overzicht op projectniveau, ook de maandelijkse omzetcijfers van de hele divisie heb je goed in beeld.

Op kantoor ben je het eerste aanspreekpunt voor het communicatiecollectief, zowel voor de directeur en de collega’s als voor opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn veeleisend en er wordt van jou dan ook verwacht dat je nauwkeurig werkt en kwaliteit levert. Je werkt in een dynamische omgeving en wij zoeken dan ook iemand die flexibel is en het prettig vindt veel ad-hoc werkzaamheden op te pakken.

Wie zoeken wij?

Je bent een prettige, pragmatische en proactieve collega. Leeftijd vinden we niet belangrijk, maar we vinden het wel fijn als je al enige jaren administratieve werkervaring hebt, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast is het vooral belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, nauwkeurig en gestructureerd werkt en klantgericht bent. Je beschikt over een hbo-werk- en -denkniveau en bent handig met het Office 365-pakket.

Onze ideale administratief medewerker herkent zich in het volgende:

  • je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • je kunt zaken goed structureren en prioriteiten stellen;
  • je houdt ook onder druk het overzicht en werkt accuraat;
  • goede beheersing van Office 365 is een must.

Vind jij samenwerking en ontwikkeling belangrijk en ben je oplossingsgericht? Dan pas je perfect bij ons!

Waar ga je werken?

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Met een team van ongeveer tachtig collega’s leveren wij een breed palet aan diensten. B&T bestaat uit de volgende onderdelen: organisatieadvies, werving & selectie, interim-management, academie en communicatiecollectief. Wij delen niet alleen een gemeenschappelijke visie, maar ook werkinhoudelijk en op organisatorisch vlak weten we elkaar te vinden en versterken we elkaar. Wij geloven dat een betere wereld begint bij onderwijs. Onderwijs is cruciaal voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren en daarmee voor de vorming van een toekomstbestendige, inclusieve maatschappij. In elke opdracht werken wij aan de kwaliteit van onderwijsorganisaties. Ook bevragen en versterken we de onderwijssector als geheel. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een betere toekomst.  

B&T communicatiecollectief begeleidt en adviseert onderwijsorganisaties op het brede gebied van marketing en communicatie. Hoewel de vaste kern klein is, beschikken we met ons uitgebreide flexibele netwerk van specialisten en generalisten over elke denkbare expertise. Meer informatie over B&T communicatiecollectief vind je hier.

Ben je enthousiast?

Stuur dan je cv en een beknopte motivatie via onderstaand formulier. Met vragen over de functie kun je contact opnemen met Diana Goedschalk (zie contactgegevens elders op deze pagina). Hopelijk horen we snel van jou!

Neem voor meer informatie contact op met: