Adviseur B&T communicatiecollectief (medior; 32-37,5 uur)

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan bij een maatschappelijk betrokken adviesbureau met hart voor het onderwijs? En wil jij een volgende stap in je carrière zetten en je verder ontwikkelen als communicatieadviseur? Lees dan snel verder en plan eenvoudig een kennismaking met ons in!

Je gaat aan de slag als medior communicatieadviseur bij B&T communicatiecollectief en begeleidt schoolbesturen en scholen bij vraagstukken op een breed gebied. Van interne tot externe communicatie, van strategisch tot tactisch, van acuut tot de lange termijn. Door de brede expertise die binnen het communicatiecollectief aanwezig is, heb je veel ruimte om je eigen agenda te vullen met projecten waarvoor jij echt warm loopt.

Wat wij bieden  

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en ruimte om je functie zelf vorm te geven. Jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan voorop. Je werkt samen met leuke, betrokken collega’s in een prettige organisatie met een open sfeer. B&T is een plek voor gedreven mensen die een bijdrage willen leveren aan het versterken van het onderwijs. Bij ons mag en kan iedereen zichzelf zijn. Want alleen met een brede mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit bieden.

Behalve een goed salaris, ontvang je vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering en je deelt mee in de bonusregeling. Verder krijg je een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. Natuurlijk heb je alle vrijheid om je eigen werkplek- en tijd te kiezen, waarbij je altijd welkom bent op ons mooie kantoor aan de haven van Amsterdam-IJburg.

Wij geloven dat de kwaliteit van onze werkomgeving en ons werkgeluk doorwerken in de kwaliteit van ons werk. Daarom is er binnen B&T veel aandacht voor leren, werkgeluk en vitaliteit. Bijvoorbeeld in de vorm van een intern ontwikkelprogramma, een persoonlijk scholingsbudget, een vitaliteitsprogramma en de mogelijkheid om periodiek een korte sabbatical te nemen.

Wat je meebrengt

Je hebt interesse in de wereld om je heen en wilt van betekenis zijn. Natuurlijk heb je affiniteit met het onderwijs. Voor die sector – en voor de kinderen en jongeren in ons land – wil jij graag een stapje extra zetten.

Je hebt 3 tot 8 jaar relevante werkervaring als communicatieadviseur. Daarbij blijkt uit jouw gedrag dat jij:

  • gemakkelijk contact legt en je toegankelijk opstelt;
  • je bewust bent van anderen en de omgeving, en van het effect van je eigen gedrag op anderen;
  • samen met anderen aan een gezamenlijk doel werkt; je deelt kennis, informatie en ideeën met anderen, geeft constructieve feedback en staat open voor het ontvangen daarvan;
  • gemakkelijk schakelt tussen onderwerpen en taken en het doel en/of de aanpak aanpast als de omstandigheden daar aanleiding toe geven; 
  • een academisch werk- en denkniveau hebt.

Waar je gaat werken

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Met een team van ongeveer tachtig collega’s leveren wij een breed palet aan diensten. B&T bestaat uit de volgende onderdelen: organisatieadvies, werving & selectie, interim-management, academie en communicatiecollectief. Wij delen niet alleen een gemeenschappelijke visie, maar ook werkinhoudelijk en op organisatorisch vlak weten we elkaar te vinden en versterken we elkaar. Wij geloven dat een betere wereld begint bij onderwijs. Onderwijs is cruciaal voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren en daarmee voor de vorming van een toekomstbestendige, inclusieve maatschappij. In elke opdracht werken wij aan de kwaliteit van onderwijsorganisaties. Ook bevragen en versterken we de onderwijssector als geheel. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een betere toekomst. 

B&T communicatiecollectief biedt een volledig dienstenpakket op het gebied van communicatie en marketing. Hoewel de vaste kern van B&T communicatiecollectief klein is, beschikken we met ons uitgebreide flexibele netwerk van specialisten over alle denkbare expertises.

Ben je enthousiast?

Solliciteren naar deze deze functie is niet meer mogelijk. Wil je toch aan de slag bij B&T communicatiecollectief, als zzp’er of in dienstverband? Neem dan contact op met Claudia Smit om de mogelijkheden te bespreken.

Neem voor meer informatie contact op met:

Claudia Smit

senior adviseur en directeur B&T communicatiecollectief