Allround HR-adviseur (32-37,5 uur)

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? Ben je een ervaren HR-professional maar nog zeker niet uitgeleerd? Wil je werken bij een maatschappelijk betrokken adviesbureau met hart voor het onderwijs? En wil je een bijdrage leveren aan het werkgeluk van je collega’s? Lees dan snel verder en kom kennismaken!

Samen met de HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor alles wat met HR te maken heeft. Je hebt een afwisselende functie met veel contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. Je bent intern het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor de diverse HR-thema’s.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en ruimte om je functie zelf vorm te geven. Jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan voorop. Je werkt samen met leuke, betrokken collega’s in een prettige organisatie met een open sfeer. B&T is een plek voor gedreven mensen die een bijdrage willen leveren aan het versterken van het onderwijs. Bij ons mag en kan iedereen zichzelf zijn. Want alleen met een brede mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit bieden.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en ligt tussen de € 3.800,- en € 5.500,- bruto per maand bij een 37,5-urige werkweek. Je hebt 30 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband), krijgt vakantiegeld, een 13e maand en je deelt mee in de bonusregeling. Daarnaast hebben we een goede reiskosten-, thuiswerk- en telefoonvergoeding, en krijg je een laptop van de zaak. Natuurlijk heb je alle vrijheid om je eigen werkplek- en tijd te kiezen, waarbij je altijd welkom bent op ons mooie kantoor aan de haven van Amsterdam-IJburg.

We geloven dat de kwaliteit van onze werkomgeving en ons werkgeluk doorwerken in de kwaliteit van ons werk. Daarom is er binnen B&T veel aandacht voor leren, werkgeluk en vitaliteit. Bijvoorbeeld in de vorm van een uitgebreid intern ontwikkelprogramma, een persoonlijk scholingsbudget, een vitaliteitsprogramma en de mogelijkheid om periodiek een korte sabbatical te nemen.

Wat je gaat doen

Je zorgt samen met de HR-medewerker voor een actuele en correcte personeels -en salarisadministratie. Je hebt hierover regelmatig contact met relevante externe partijen, zoals de pensioenuitvoerder, het externe salarisverwerkingsbureau en de arbodienst. Je ziet toe op de naleving en toepassing van de geldende wet- en regelgeving op het terrein van arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden, en van het personeelsreglement.

Samen met de HR-medewerker zorg je voor een goede taakverdeling, waarbij je rekening houdt met elkaars competenties en interesses. Ook lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid.

Je ondersteunt en adviseert het management bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. In een groeiend bedrijf is dat ontzettend belangrijk. Heb jij vernieuwende ideeën hoe we dit nog beter en efficiënter kunnen doen? Wij luisteren graag naar je!

Wat je meebrengt

Je bent een prettige collega met een dienstverlenende instelling. Je bent pragmatisch, proactief en organisatiesensitief.

  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in het HR-vak.
  • Je kunt snel schakelen tussen allerlei HR-processen en gaat altijd voor het beste resultaat.
  • Door je opleiding en/of ervaring heb je verstand van HR-processen, waaronder HR-administratie.
  • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

Leeftijd vinden we niet belangrijk, vakkennis en ervaring wel, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening.

Waar je gaat werken

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Met een team van ongeveer tachtig collega’s leveren wij een breed palet aan diensten. B&T bestaat uit de volgende onderdelen: organisatieadvies, werving & selectie, interim-management, academie en communicatiecollectief. Wij delen niet alleen een gemeenschappelijke visie, maar ook werkinhoudelijk en op organisatorisch vlak weten we elkaar te vinden en versterken we elkaar. Wij geloven dat een betere wereld begint bij onderwijs. Onderwijs is cruciaal voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren en daarmee voor de vorming van een toekomstbestendige, inclusieve maatschappij. In elke opdracht werken wij aan de kwaliteit van onderwijsorganisaties. Ook bevragen en versterken we de onderwijssector als geheel. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een betere toekomst.

Ben je enthousiast?

Leuk om te horen! We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Stuur je cv via onderstaand formulier en als we daar enthousiast over zijn, dan nemen we contact met je op om een online kennismakingsgesprek in te plannen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Monique van den Berg, HR-manager a.i. via 088 – 20 51 600 of monique.van.den.berg@vbent.org

Neem voor meer informatie contact op met:

Monique van den Berg

HR-manager a.i.