Gastvrouw/-heer/office host (24 uur)

Ben jij enthousiast, servicegericht en dienstverlenend ingesteld? Ben je parttime beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag? Dan is dit dé baan voor jou!

B&T is op zoek naar een gastvrouw/-heer/office host, ter uitbreiding van ons secretariaat. Jij bent communicatief sterk en werkt secuur. Ook hou je ervan om afspraken in te plannen en alles zo goed mogelijk te laten verlopen voor jouw collega’s, onze opdrachtgevers en deelnemers aan trainingen.

Wat bieden we jou?

  • een positieve en stimulerende werkomgeving met leuke collega’s en een fijne sfeer;
  • een mooie werkplek aan de haven van Amsterdam IJburg, met goede voorzieningen (lekkere koffie, goede stoel aan een sta/zitbureau en ook nog eens een prachtig uitzicht);
  • (helaas) geen thuiswerkplek, want jij opent alle deuren en draagt zorg voor een warm welkom op kantoor;
  • een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 37,5 uur (afhankelijk van werkervaring);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen (bij 37,5 uur), een 13e maand en een reiskostenvergoeding;
  • in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie ben jij?

Jij bent de spil van ons kantoor! Met jouw enthousiasme en gastvrijheid neem je verantwoordelijkheid voor de ontvangst van bezoekers en ontzorg je ze in alles. Je verzorgt de planning van ruimtes, bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s, klanten en bezoekers en beheert de telefoon. Daarnaast ondersteun je je collega’s met (licht) administratieve en facilitaire werkzaamheden. Je verdeelt binnenkomende post, bestelt kantoorartikelen en doet overige bestellingen. Ook verricht je print- en kopieerwerkzaamheden.

Waar ga je werken?

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Met een team van ongeveer 80 medewerkers leveren wij een breed palet aan diensten. B&T bestaat uit de volgende onderdelen: organisatieadvies, werving & selectie, interim-management, academie, communicatiecollectief en Fenom. Wij geloven in de kracht van het onderwijs en van de mensen die het onderwijs vormgeven. Iedere dag werken wij voor, met en naast leiders in het onderwijs, zodat zij hún plannen voor beter onderwijs kunnen realiseren. Als hun partner zetten wij vol in op duurzame versterking van de sector.

Je gaat werken op het secretariaat. Binnen het secretariaat kun je jezelf zijn; we gaan met respect en humor met elkaar om. Het secretariaat is onderdeel van de binnendienst. Deze afdeling bestaat uit één leidinggevende, stafmedewerkers, projectassistenten, secretaresses en een communicatiemedewerker. Gezamenlijk ondersteunen jullie de adviseurs.

Bij B&T kan en mag iedereen zichzelf zijn. Want alleen met de juiste mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze klanten en medewerkers maximale kwaliteit bieden. Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving in een prettige organisatie met een open sfeer. Vind jij samenwerking en ontwikkeling belangrijk en ben je oplossingsgericht? Dan pas je perfect bij ons!

Ben je enthousiast?

Benieuwd naar hoe jouw werkdag er uit kan zien? Neem dan contact op met Diana Goedschalk, hoofd binnendienst. Zij brengt je in contact met één van je nieuwe collega’s om kennis te maken en vragen te stellen. Het is mogelijk een ochtend of middag mee te draaien op ons kantoor. Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv via onderstaand formulier. Een motivatiebrief is niet nodig. Hopelijk horen we snel van jou!

Neem voor meer informatie contact op met: