Office Host (m/v/x)

Werken bij b&t

B&T is op zoek naar een office host (24 uur)

Woon je in de regio Amsterdam? Ben je parttime beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag? Ben je enthousiast en servicegericht ingesteld? Dan is dit een baan voor jou!

B&T is op zoek naar een office host, ter uitbreiding van ons secretariaat. Jij bent communicatief sterk en werkt secuur. Ook houd je ervan om afspraken in te plannen en alles zo goed mogelijk te laten verlopen voor jouw collega’s, onze opdrachtgevers en deelnemers aan trainingen.

Wat we jou bieden

Bij B&T creëren we een inclusieve werkomgeving waar diversiteit wordt omarmd. We geloven dat alleen met een brede mix van achtergronden en talenten we maximale kwaliteit kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Naast een goed salaris (€ 2.400 tot € 3.000 bruto bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring) bieden we vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering en deelname aan een bonusregeling. B&T heeft een collectieve pensioenregeling afgesloten bij Aegon. Daarnaast bieden we jou een mooie werkplek aan de haven van Amsterdam IJburg, met goede voorzieningen (lekkere koffie/thee, een goede stoel aan sta/zitbureau en ook nog eens een prachtig uitzicht).

Bij B&T investeren we in jouw groei en welzijn. We bieden mogelijkheden voor leren en ontwikkelen via een intern ontwikkelprogramma, een persoonlijk scholingsbudget, een vitaliteitsprogramma en de kans om periodiek een sabbatical te nemen. We begrijpen dat elke medewerker unieke behoeften en doelen heeft. Daarom hebben we een Individueel Keuzebudget (IKB), zodat je regie kunt nemen over je beloningspakket.

Wie ben jij?

Jij bent de spil van ons kantoor! Met jouw enthousiasme en gastvrijheid neem je verantwoordelijkheid voor het ontvangen van bezoekers en ontzorg je ze in alles. Je verzorgt de planning van ruimtes, bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s, klanten en bezoekers en beheert de telefoon. Daarnaast ondersteun je je collega’s met (licht) administratieve en facilitaire werkzaamheden. Je verdeelt binnenkomende post, bestelt kantoorartikelen en doet overige bestellingen. Ook verricht je print- en kopieerwerkzaamheden.

Je bent onderdeel van het secretariaat. Binnen het secretariaat kun je jezelf zijn; we gaan met respect en humor met elkaar om.

Wie zijn wij?

B&T is een middelgroot adviesbureau met hart voor het onderwijs. Wij werken voor, met en naast leiders in het onderwijs, zodat zij hún plannen voor beter onderwijs kunnen realiseren. B&T bestaat uit de volgende onderdelen: organisatieadvies, interim-management, werving & selectie, academie en communicatiecollectief. Onze organisatie telt circa 70 medewerkers.

Het secretariaat is onderdeel van de binnendienst. Deze afdeling bestaat nu uit één leidinggevende, staffunctionarissen, projectassistenten, secretaresses en een communicatiemedewerker. Gezamenlijk ondersteunen jullie de adviseurs.

Ben je enthousiast?

Benieuwd naar hoe jouw werkdag eruit kan zien? Of liever eerst een korte kennismaking om wat vragen te kunnen stellen? Neem dan contact op met Kim Dunnewind, office host. Het is eventueel mogelijk een ochtend of middag mee te draaien op ons kantoor.