Office host (m/v/x)

Ben jij enthousiast, servicegericht en dienstverlenend ingesteld? Ben je parttime beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag? Dan is dit dé baan voor jou! Plan direct een kennismaking!

B&T is op zoek naar een office host, ter uitbreiding van ons secretariaat. Jij opent alle deuren en draagt zorg voor een warm welkom op kantoor. Jij bent communicatief sterk en werkt secuur. Je bent een echte spin in het web. Je plant afspraken in en laat alles zo goed mogelijk verlopen voor jouw collega’s, opdrachtgevers en deelnemers aan trainingen.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en stimulerende werkomgeving met een positieve en open sfeer. Bij B&T kan en mag iedereen zichzelf zijn. Want alleen met een brede mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze klanten en medewerkers maximale kwaliteit bieden.

Verder bieden wij:

  • een mooie werkplek aan de haven van Amsterdam IJburg, met goede voorzieningen (o.a. lekkere koffie en een fijn bureau met een prachtig uitzicht);
  • een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 37,5 uur (afhankelijk van werkervaring);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen (bij 37,5 uur), een 13e maand en een reiskostenvergoeding;
  • in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie ben jij?

Jij bent de spil van ons kantoor! Met jouw enthousiasme en gastvrijheid neem je verantwoordelijkheid voor de ontvangst van bezoekers en ontzorg je ze in alles. Je verzorgt de planning van ruimtes, bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s, klanten en bezoekers en beheert de telefoon. Daarnaast ondersteun je je collega’s met (licht) administratieve en facilitaire werkzaamheden. Je ordent binnenkomende post, bestelt kantoorartikelen en doet overige bestellingen. Ook verricht je print- en kopieerwerkzaamheden.

Waar ga je werken?

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Met een team van ongeveer tachtig collega’s leveren wij een breed palet aan diensten. B&T bestaat uit de volgende onderdelen: organisatieadvies, werving & selectie, interim-management, academie, communicatiecollectief en Fenom. Wij delen niet alleen een gemeenschappelijke visie, maar ook werkinhoudelijk en op organisatorisch vlak weten we elkaar te vinden en versterken we elkaar.

Een betere wereld begint bij goed onderwijs. Onderwijs is cruciaal voor de ontwikkeling van jonge mensen en daarmee voor de vorming van een toekomstbestendige maatschappij. Wij werken in elke opdracht aan de kwaliteit van onderwijsorganisaties en van daaruit aan het versterken van de onderwijssector als geheel. Zo leveren wij onze bijdrage aan een betere toekomst.

Jij werkt op het secretariaat. Binnen het secretariaat kun je jezelf zijn; we gaan met respect en humor met elkaar om. Het secretariaat is onderdeel van de binnendienst. Deze afdeling bestaat uit een leidinggevende, stafmedewerkers, projectassistenten, secretaresses en een communicatiemedewerker. Gezamenlijk ondersteunen jullie de adviseurs. Vind jij samenwerking en ontwikkeling belangrijk en ben je oplossingsgericht? Dan pas je perfect bij ons!

Ben je enthousiast?

Benieuwd naar hoe jouw werkdag er uit kan zien? Plan een afspraak met Kim Dunnewind (office host bij B&T) via de button onderaan deze pagina. Zij vertelt je graag meer! Het is eventueel ook mogelijk een ochtend of middag mee te draaien op ons kantoor. Tot snel!

Ben je na jouw kennismaking nog steeds enthousiast? Stuur dan je cv naar Kim Dunnewind.

Neem voor meer informatie contact op met:

Kim Dunnewind

office host en secretaresse