Projectassistent B&T Interim (16-24 uur)

Werken bij b&t

Ben jij sterk in planning en administratie, wil je graag projectmatig werken en vind je het leuk om voor onze interimmers het aanspreekpunt te zijn? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wij bieden je een baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je werkt samen met leuke, betrokken collega’s in een prettige organisatie met een open sfeer. B&T is een plek voor gedreven mensen die een bijdrage willen leveren aan het versterken van het onderwijs. Bij ons mag en kan iedereen zichzelf zijn. Want alleen met de juiste mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit bieden.

Wat ga jij doen?

Als projectassistent bij B&T Interim ben je samen met een directe collega een belangrijke schakel bij het inzetten van onze interimmers in het onderwijs. Je zorgt voor een correcte administratie, stelt contracten op en verzorgt de facturatie. Voor de interimmers ben je de rots in de branding bij alle administratieve vragen.

Je werkt in een dynamische omgeving, bij interim is het altijd hollen of stilstaan en is het moeilijk om alles vooraf goed te plannen. Wij zoeken daarom iemand die flexibel is, de dynamiek van interimwerk begrijpt en een dienstverlenende instelling heeft.

Wie zoeken wij

Je bent een prettige, pragmatische en proactieve collega. Leeftijd vinden we niet belangrijk, maar we vinden het wel fijn als je al enige jaren administratieve werkervaring hebt, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast is het vooral belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, nauwkeurig en gestructureerd werkt en klantgericht bent. Je beschikt over een hbo-werk- en -denkniveau en bent handig met het Office 365-pakket.

Onze ideale projectassistent herkent zich in het volgende:

  • je hebt een goede beheersing van Office 365 (is een must);
  • je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • je kunt zaken goed structureren en prioriteiten stellen;
  • je houdt ook onder druk het overzicht en werkt accuraat.

We zoeken iemand voor 16-24 uur per week, waarbij het fijn is als je indien nodig ook flexibel kan zijn in je werktijden.

Wat we jou bieden

Bij B&T creëren we een inclusieve werkomgeving waar diversiteit wordt omarmd. We geloven dat alleen met een brede mix van achtergronden en talenten we maximale kwaliteit kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Naast een competitief salaris (€ 3.000 tot € 3.800 bruto bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring) bieden we vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering en je deelt mee in de bonusregeling. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak. Natuurlijk heb je alle vrijheid om je eigen werkplek- en tijd te kiezen en hybride te werken, waarbij je altijd welkom bent op ons mooie kantoor aan de haven van Amsterdam-IJburg (goed bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer).

Wij geloven dat de kwaliteit van onze werkomgeving en ons werkgeluk doorwerken in de kwaliteit van ons werk. Daarom is er binnen B&T veel aandacht voor leren, werkgeluk en vitaliteit. Bijvoorbeeld in de vorm van een intern ontwikkelprogramma, een persoonlijk scholingsbudget, een vitaliteitsprogramma en de mogelijkheid om periodiek een korte sabbatical te nemen.

Waar je gaat werken

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Ons team van ongeveer vijftig adviseurs en vijftien binnendienstmedewerkers levert een breed scala aan diensten binnen verschillende divisies. Dit betekent dat je kunt rekenen op een stimulerende werkomgeving waarin je veel ruimte hebt om je rol zelf vorm te geven en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We zijn toegewijd aan het verbeteren van onderwijsorganisaties en dragen daarmee bij aan een betere toekomst.

Ben je enthousiast?

We zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en wat je zoekt! Als deze vacature je aanspreekt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je interesse kenbaar maken met onderstaand formulier. Als je voor je sollicitatie nog vragen hebt, bel dan met Willy Egberink om een koffiemomentje in te plannen.

Meer informatie over B&T vind je op www.vbent.org. We kijken uit naar je reactie en heten je graag van harte welkom in ons bevlogen team, dat zich inzet voor het onderwijs en de maatschappij.

Sollicitatieformulier Projectassistent B&T Interim

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.