Projectassistent B&T organisatieadvies (24-37,5 uur)

Werken bij b&t

Ben jij sterk in planning en administratie, ga jij secuur te werk en wil je graag projectmatig werken? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wij bieden je een baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je werkt samen met leuke, betrokken collega’s in een prettige organisatie met een open sfeer. B&T is een plek voor gedreven mensen die een bijdrage willen leveren aan het versterken van het onderwijs. Bij ons mag en kan iedereen zichzelf zijn. Want alleen met de juiste mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit bieden.

Wat ga jij doen?

Als projectassistent werk je in een team van projectassistenten, ben je een belangrijke schakel in het bedrijfsproces en verricht je een breed scala aan werkzaamheden. Je bent betrokken bij alle projecten die B&T organisatieadvies uitvoert voor onze opdrachtgevers, vanaf de offerte tot aan het versturen van de factuur en alles wat daartussen zit. Je bewaakt budgetten, doorlooptijd en resultaat en zorgt er ook voor dat alle benodigde gegevens digitaal op orde zijn.

Op kantoor ben je het eerste aanspreekpunt voor adviseurs van organisatieadvies en collega’s en opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn veeleisend en er wordt van jou dan ook verwacht dat je nauwkeurig werkt en kwaliteit levert. Je werkt in een dynamische omgeving en wij zoeken iemand die flexibel is en het prettig vindt veel ad-hocwerkzaamheden op te pakken.

Wie zoeken wij

Je bent een prettige, pragmatische en proactieve collega. Leeftijd vinden we niet belangrijk, maar we vinden het wel fijn als je al enige jaren administratieve werkervaring hebt, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast is het vooral belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, nauwkeurig en gestructureerd werkt en klantgericht bent. Je beschikt over een hbo-werk- en -denkniveau en bent handig met het Office 365-pakket.

Onze ideale projectassistent herkent zich in het volgende:

  • je hebt een goede beheersing van Office 365 (is een must);
  • je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • je kunt zaken goed structureren en prioriteiten stellen;
  • je houdt ook onder druk het overzicht en werkt accuraat.

Vind jij samenwerking en ontwikkeling belangrijk en ben je oplossingsgericht? Dan pas je perfect bij ons!

Wat we jou bieden

Bij B&T creëren we een inclusieve werkomgeving waar diversiteit wordt omarmd. We geloven dat alleen met een brede mix van achtergronden en talenten we maximale kwaliteit kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Naast een competitief salaris (€ 3.000 tot € 3.800 bruto bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring) bieden we vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering en je deelt mee in de bonusregeling. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak. Natuurlijk heb je alle vrijheid om je eigen werkplek- en tijd te kiezen, waarbij je altijd welkom bent op ons mooie kantoor aan de haven van Amsterdam-IJburg (goed bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer).

Wij geloven dat de kwaliteit van onze werkomgeving en ons werkgeluk doorwerken in de kwaliteit van ons werk. Daarom is er binnen B&T veel aandacht voor leren, werkgeluk en vitaliteit. Bijvoorbeeld in de vorm van een intern ontwikkelprogramma, een persoonlijk scholingsbudget, een vitaliteitsprogramma en de mogelijkheid om periodiek een korte sabbatical te nemen.

Waar je gaat werken

B&T is een maatschappelijk betrokken adviesbureau voor het onderwijs met een uitstekende reputatie. Ons team van ongeveer vijftig adviseurs en vijftien binnendienstmedewerkers levert een breed scala aan diensten binnen verschillende divisies. Dit betekent dat je kunt rekenen op een stimulerende werkomgeving waarin je veel ruimte hebt om je rol zelf vorm te geven en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We zijn toegewijd aan het verbeteren van onderwijsorganisaties en dragen daarmee bij aan een betere toekomst.

Ben je enthousiast?

We zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en wat je zoekt! Als deze vacature je aanspreekt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je interesse kenbaar maken met onderstaand formulier. Als je voor je sollicitatie nog vragen hebt, bel dan met Diana Goedschalk om een koffiemomentje in te plannen.

Meer informatie over B&T vind je op www.vbent.org. We kijken uit naar je reactie en heten je graag van harte welkom in ons bevlogen team dat zich inzet voor het onderwijs en de maatschappij.

Sollicitatieformulier projectassistent B&T organisatieadvies

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.