Opdrachtgevers over B&T interim-management

3 van de 3 berichten
Bedrijfsmatiger werken en een grotere externe gerichtheid: dat was de wens van Hogeschool Van Hall Larenstein. Peter van Dongen, voorzitter van het college van bestuur, zette het afgelopen jaar drie interim-managers van B&T in om die doelstellingen mede te helpen realiseren. Naar tevredenheid, vertelt hij. “Dat is door alle interim-managers prima neergezet.”
Een sterke daling van het aantal leerlingen in het VO zorgt ervoor dat scholen in Zeeuws-Vlaanderen verregaande maatregelen moeten treffen. Zo ook SSG De Rede in Terneuzen. Midden in een fusietraject legde de directeur-bestuurder echter onverwacht zijn functie neer. Interim-locatiedirecteur Mees Hakkenberg loodste de school door een onstuimige periode.
Velddijk is echt een andere school geworden
Onderwijsgroep Buitengewoon
Logo Onderwijsgroep Buitengewoon
In 2016 kreeg Velddijk, een VSO-school voor kinderen met gedragsproblematiek (cluster 4), bezoek van de inspectie. Die oordeelde keihard: de school stond er slecht voor. Om orde op zaken te stellen huurde directeur Alfred Kempe Martha de Roos in, die namens B&T in september 2016 voortvarend aan de slag ging.

Actueel

Onze agenda

Aanmelden voor onze nieuwsbrief