Werken bij B&T

Duurzame onderwijsontwikkeling

Alle kinderen en jongeren hebben recht op goed onderwijs. Onderwijs speelt een cruciale rol in hun ontwikkeling en dus in de vorming van een gezonde, inclusieve maatschappij. Wij geloven in een samenleving die steeds beter in staat is haar beloften aan jonge mensen waar te maken. En wij geloven in de kracht van het onderwijs. Iedere dag werken wij voor, met en naast leiders in het onderwijs, zodat zij hún plannen voor beter onderwijs kunnen realiseren. Als hun partner zetten wij vol in op het duurzaam versterken van onderwijs. Lees meer over wat ons drijft.

Vragen

Werken bij B&T betekent: echt luisteren naar de vragen van onze opdrachtgevers. Hun vraag is ons vertrekpunt. Tegelijk zijn we niet bang om die vraag ter discussie te stellen of – samen met opdrachtgevers – aan te scherpen. Want werken bij B&T is ook: adviseren met lef! We weten waarover we praten, hebben verstand van processen en organisaties en bieden een onafhankelijke deskundige blik. Organisatieadvies, interim-management, werving & selectie, academie, development centers en communicatiecollectief. Dat is B&T.

Ontwikkeling

B&T is een middelgroot bureau met hart voor het onderwijs en hoge ambities, met daarnaast een gezonde realiteitszin, gedreven collega’s en volop ruimte voor ontwikkeling. Werken bij B&T: voor wie het verschil wil maken. Als dit jou aanspreekt, ontmoeten we je graag. Bij B&T vind je een stimulerende werkomgeving waar jouw ambitie zeer welkom is.

Actuele vacatures

1 van de 1 vacatures

Gastvrouw/-heer/office host (24 uur)

Vacature bekijken