Werken bij B&T

Wil jij het onderwijs duurzaam versterken?

Een betere wereld begint bij goed onderwijs. Onderwijs is cruciaal voor de ontwikkeling van jonge mensen en daarmee voor de vorming van een toekomstbestendige maatschappij. Wij werken in elke opdracht aan de kwaliteit van onderwijsorganisaties en daarmee aan het versterken van de onderwijssector als geheel. Zo leveren wij onze bijdrage aan een betere toekomst.

Onafhankelijke blik

Werken bij B&T betekent: echt luisteren naar de vragen van onze opdrachtgevers. Hun vraag is ons vertrekpunt. Maar we zijn niet bang om die vraag ter discussie te stellen of – samen met opdrachtgevers – aan te scherpen. Want werken bij B&T is ook: adviseren met moed! We weten waarover we praten, hebben verstand van processen en organisaties en bieden een onafhankelijke en deskundige blik. Organisatieadvies, interim-management, werving & selectie, academie, communicatiecollectief en realisatiekracht. Dat is B&T.

De mooiste werkplek die er is

Bij B&T kun je jezelf zijn en werken aan wie jij wilt worden. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en ruimte om je functie zelf vorm te geven. Jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan voorop. Je werkt samen met leuke, betrokken collega’s in een prettige organisatie met een open sfeer. B&T is een plek voor gedreven mensen die een bijdrage willen leveren het versterken van het onderwijs.

Bij de mooiste werkplek horen goede arbeidsvoorwaarden. Behalve een uitstekend salaris ontvang je vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering. Ook deel je mee in de bonusregeling. Adviseurs krijgen een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. Binnendienstmedewerkers kunnen rekenen op een goede reiskostenvergoeding en een laptop. Natuurlijk heb je alle vrijheid om je eigen werkplek- en tijd te kiezen, maar je bent altijd welkom op ons mooie kantoor aan de haven van Amsterdam-IJburg.

B&T voelt als een vriendengroep, we helpen elkaar en vullen elkaar aan waar nodig.

Wij geloven dat de kwaliteit van onze werkomgeving en ons werkgeluk doorwerken in de kwaliteit van ons werk. Daarom hebben we bij B&T veel aandacht voor leren, werkgeluk en vitaliteit. Bijvoorbeeld in de vorm van een intern ontwikkelprogramma, een persoonlijk scholingsbudget, een vitaliteitsprogramma en de mogelijkheid om periodiek een korte sabbatical te nemen.

Diversiteit en inclusie

B&T is een plek waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Want alleen met een brede mix van achtergronden en talenten kunnen wij onze opdrachtgevers maximale kwaliteit bieden. Omdat wij willen bijdragen aan gelijke kansen en een inclusieve samenleving, hebben wij het Charter Diversiteit van SER Diversiteit in Bedrijf ondertekend. Zo werken we bij B&T aan het vergroten van onze (culturele) diversiteit. Dat gaat hand in hand met het nastreven van een inclusieve bedrijfscultuur. Ook willen we diversiteit stimuleren bij onze opdrachtgevers. Lees hier meer.

De enorme variatie in opdrachten, mensen en werkomgevingen vind ik geweldig.

Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken adviesbureau met hart voor het onderwijs? Vind jij samenwerking en ontwikkeling belangrijk en ben je resultaat- en oplossingsgericht? Dan pas je perfect bij ons! Stuur een open sollicitatie naar personeelszaken@vbent.org of bekijk onze actuele vacatures.

Actuele vacatures

1 van de 1 vacatures

HR-medewerker (m/v/x)

B&T

Sluitingsdatum: 19/05/2024