Wat we doen

De juiste mens op de juiste plek

B&T heeft ruim twintig jaar ervaring met werving en selectie in het onderwijs. Wij werven vooral bestuurders, toezichthouders, rectoren, directeuren en medewerkers van ondersteunende diensten, zoals hr-adviseurs en controllers. Wij gaan door met het zoeken naar de juiste kandidaat, ook wanneer het een complexe uitdaging blijkt. De ervaring leert dat vrijwel al onze kandidaten na een jaar nog steeds in functie zijn. Naar eigen tevredenheid en naar die van de opdrachtgever.

Samen met u richten we de werving op maat in. Wij kijken niet alleen naar de opdracht, maar kunnen die door onze adviseurservaring in een breder perspectief beoordelen. Zo denken we, indien gewenst, graag met u mee over aantrekkelijk werkgeverschap. Wij beschouwen het proces als een gezamenlijke zoektocht naar de ideale kandidaat. Uw vraag is leidend, ons advies is dienend en uw organisatie maakt het verschil in het succes van de match. Ook bieden wij een garantieregeling om een slagingspercentage van 100 procent te realiseren.

U houdt de regie en wij doen het werk

Wij zijn snel en up-to-date en proberen u als opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen. Altijd persoonlijk, met servicegerichte administratieve ondersteuning. Dankzij ons geautomatiseerde systeem bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Brede expertise

Onze adviseurs hebben echt verstand van de onderwijssector, beschikken over uitstekende netwerken en zijn zeer bekwaam in het selecteren van goede kandidaten, onder andere door middel van persoonlijke voorselectiegesprekken. Wij kennen niet alleen de wereld van werven en selecteren, maar juist ook úw wereld in het onderwijs. We brengen expertise en relativering in bij de selectiecommissie, waarbij de leden veel leren rondom vragen stellen, kritisch kijken en methodisch beoordelen.

Mix van eigentijdse kanalen

In een tijd van krapte op de arbeidsmarkt halen wij alles uit de kast om goede kandidaten te vinden. We gebruiken ons uitgebreide netwerk in en buiten de sector, onze recruiter en de eigen B&T-media, zoals onze website en onze goed gelezen wekelijkse vacaturenieuwsbrief Onderwijswerk. In aanvulling hierop kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een advertentie in een (landelijk) dagblad of een intensieve campagne via online en social media (zoals Google, LinkedIn, Facebook en Twitter). Wij adviseren u graag over de optimale marketingmix voor uw specifieke vacature.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u eens van gedachten wisselen over een concreet vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Angela Giezen

senior adviseur en directeur B&T werving & selectie

Pauline Zwaal-Arora

senior adviseur en directeur B&T werving & selectie

Aanmelden voor onze vacaturenieuwsbrief Onderwijswerk