Wat we doen

De juiste persoon op de juiste plek

B&T heeft ruim twintig jaar ervaring met werving en selectie in het onderwijs. Wij werven vooral bestuurders, toezichthouders, rectoren, directeuren en medewerkers van ondersteunende diensten, zoals hr-adviseurs en controllers. Ook als het lastig is, gaan we door met zoeken naar de juiste kandidaat. Vrijwel al onze kandidaten zijn na een jaar nog steeds in functie. En daar zijn zij zelf en onze opdrachtgevers heel tevreden over!

Samen met jou maken we de werving op maat. Wij kijken niet alleen naar de opdracht zelf, maar ook breder. Zo kunnen we met je meedenken over aantrekkelijk werkgeverschap. Het wervingstraject is een gezamenlijke zoektocht naar de ideale kandidaat, waarbij jouw vraag leidend is. Dankzij onze garantieregeling hebben we een slagingspercentage van 100 procent.

Jij hebt de regie, wij doen het werk

Wij zijn snel en up-to-date en proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen. Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk, maar dankzij ons geautomatiseerde systeem kun je op elk moment de actuele stand van zaken bekijken.

Brede expertise

Wij kennen niet alleen de wereld van werven en selecteren, maar ook jouw wereld in het onderwijs. Onze adviseurs hebben allemaal uitstekende netwerken en selecteren kandidaten onder meer na persoonlijke voorselectiegesprekken. Ook brengen we expertise en relativering in bij de selectiecommissie. Leden van de commissie leren doorgaans veel over het stellen van vragen, kritisch kijken en methodisch beoordelen.

Mix van eigentijdse kanalen

In een tijd van krapte op de arbeidsmarkt halen wij alles uit de kast om goede kandidaten te vinden. We gebruiken ons uitgebreide netwerk in en buiten de sector, onze recruiter en eigen B&T-media, zoals onze website en de wekelijkse vacaturenieuwsbrief Onderwijswerk. Daarnaast kun je ook kiezen voor een advertentie in een (landelijk) dagblad of een intensieve campagne via online en social media (zoals Google, LinkedIn, Facebook en Twitter). Wij begeleiden je graag bij het kiezen van de optimale marketingmix voor jouw vacature.

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je eens met ons van gedachten wisselen over een concreet vraagstuk? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je alle mogelijkheden. Meer informatie over hoe wij werken vind je hier.

Angela Giezen
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie
Pauline Zwaal-Arora
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie

Meld je aan voor onze vacature­nieuwsbrief Onderwijswerk