Ik bied talent

Welke talenten heb jij?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag in gesprek met gedreven professionals met een passie voor onderwijs. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze vele opdrachtgevers in het onderwijs en aanverwante sectoren als opvang en jeugdzorg hebben we snel een mooie nieuwe functie voor jou!

In alles wat wij doen focussen wij op talent. Dat betekent dat we verder kijken dan jouw werkervaring tot nu toe. We vinden het interessanter om te kijken naar wie jij bent en wat je meebrengt. En wat wil jij het liefste doen?

TMA geeft inzicht

In veel van onze trajecten werken we met een Talenten Motivatie Analyse (TMA). Een TMA geeft je een gedetailleerd inzicht in jouw natuurlijke gedrag. Dat inzicht helpt om de regie op je eigen ontwikkeling te vergroten.

We kunnen een TMA meteen bij jou afnemen, zodat we een nog beter beeld hebben van wat jou drijft en welke toekomstige functie bij jou past.

Kom kennismaken

Wil je een stap zetten? Op korte termijn of in de komende jaren? Wil jij vast in gesprek over een nieuwe uitdaging of hoe je daar naartoe kunt werken? Maak dan een afspraak met een van onze recruiters.

Angela Giezen
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie

Pauline Zwaal-Arora
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie

Meld je aan voor onze vacature­nieuwsbrief Onderwijswerk