Wat we doen

B&T organisatieadvies begeleidt

Van kwaliteit tot strategie, van passend onderwijs tot bedrijfsvoering en van samenwerking tot governance. De adviseurs van B&T organisatieadvies begeleiden opdrachtgevers in het onderwijs bij allerlei verschillende vragen en leveren duurzame oplossingen.

Wij geloven in de kracht van het onderwijs en van de mensen die in het onderwijs werken. Iedere dag werken wij met hen samen zodat zij hún plannen voor beter onderwijs kunnen realiseren. Ook begeleiden we hen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Maatwerk

Onze adviseurs luisteren écht naar de vragen van hun opdrachtgevers. We zijn niet bang om een vraag ter discussie te stellen of – met jou – aan te scherpen. We zoeken vervolgens samen naar het antwoord. Dat antwoord is altijd maatwerk, want er zijn geen pasklare oplossingen. En we focussen altijd op kwaliteit en haalbaarheid.

Blijvende impact

We gaan in ons werk uit van het potentieel van jouw organisatie en jouw medewerkers. Samen ontwerpen we langetermijnoplossingen die écht werken. We weten waarover we praten, hebben verstand van processen en organisaties en bieden een onafhankelijke en deskundige blik.

Hart voor het onderwijs

Van onderwijskundigen en psychologen tot juristen en bedrijfskundigen: we hebben ze allemaal in huis. Dankzij al hun verschillende achtergronden en expertises kunnen we een team samenstellen van mensen die het beste passen bij jouw vraagstuk. Wat al die specialisten met elkaar gemeen hebben? Ze hebben stuk voor stuk hart voor onderwijs.

Wil je meer weten?

B&T organisatieadvies begeleidt schoolbesturen en -directeuren bij allerlei onderwerpen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen of wil je eens van gedachten wisselen over een concrete vraag? Neem dan contact met ons op.

Joost Janssen
senior adviseur en directeur B&T organisatieadvies
Pieter Duits
senior adviseur en directeur organisatieadvies
Martine Fuite
senior adviseur en operationeel directeur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief