Wat we doen

B&T organisatieadvies brengt teweeg

Van kwaliteit tot strategie. Van passend onderwijs tot bedrijfsvoering. Van samenwerking tot governance. De adviseurs van B&T organisatieadvies ondersteunen opdrachtgevers in het onderwijs bij vraagstukken op allerlei gebieden met integrale, duurzame maatwerkoplossingen.

Wij geloven in de kracht van het onderwijs en van de mensen die het onderwijs vormgeven. Iedere dag werken wij voor, met en naast leiders in het onderwijs, zodat zij hún plannen voor beter onderwijs kunnen realiseren. Als hun partner zetten wij vol in op duurzame versterking van de sector. Ook ondersteunen we hen graag bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Maatwerk

Onze adviseurs zijn in staat om écht te luisteren naar de vragen van onze opdrachtgevers. Uw vraag is ons vertrekpunt. Maar we zijn niet bang om die vraag ter discussie te stellen of – samen met u – aan te scherpen. We zoeken vervolgens het antwoord waarmee u het best gediend bent. Dat is altijd maatwerk, want wij geloven niet in pasklare antwoorden. En we focussen altijd op kwaliteit en haalbaarheid.

Blijvende impact

In ons werk gaan we uit van het potentieel van uw organisatie en medewerkers, en richten we ons op duurzame onderwijsontwikkeling. Samen met u ontwerpen we langetermijnoplossingen voor uw dillema’s. We zijn open en in verbinding. Altijd gericht op groei en vindingrijk in onze zoektocht naar blijvende impact. We weten waarover we praten, hebben verstand van processen en organisaties en bieden een onafhankelijke deskundige blik.

Hart voor het onderwijs

Van onderwijskundigen en psychologen tot juristen en bedrijfskundigen: B&T organisatieadvies heeft ze allemaal in huis. Door deze grote diversiteit aan achtergronden en expertises zijn wij steeds in staat het team samen te stellen dat het beste past bij uw vraagstuk. Wat al die specialisten met elkaar gemeen hebben? Hun uitgebreide ervaring in de sector en hun drive om die verder te brengen. En bovenal: ze hebben stuk voor stuk hart voor het onderwijs.

Meer weten?

B&T organisatieadvies biedt begeleiding en ondersteuning op alle voor schoolbesturen en schooldirecteuren relevante onderwerpen en terreinen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u eens van gedachten wisselen over een concreet vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Hans van Willegen

senior adviseur en algemeen directeur B&T

Aanmelden voor onze nieuwsbrief