Interim-management

De interim-managers van B&T kennen de taal van het onderwijs. Ze zijn gepokt en gemazeld in de praktijk en schrikken niet terug voor complexe opdrachten. Allemaal hebben ze bovendien een innerlijke drijfveer om uw verwachtingen te overtreffen.

Ik zoek een interim-manager

Zoekt u een interim-manager omdat u tijdelijke waarneming nodig heeft voor een bestuurs-, directie- of managementfunctie? Of omdat u een verandering wilt realiseren en dat extern wilt beleggen? Of omdat uw school voor een specifieke uitdaging staat en u wel wat extra handjes – in de persoon van een projectmanager of staffunctionaris – kunt gebruiken? Wat de reden ook is, B&T interim-management is u graag van dienst.

Ik ben een interim-manager

Uitdagende opdrachten in het onderwijs, uitstekende ondersteuning vanuit ons bureau en een goede beloning. Dat is wat B&T zijn interim-managers biedt.

Onze expertises

Complexe vraagstukken: daar lopen onze interimmers warm voor. De interim-opdrachten die onze mensen uitvoeren, betreffen dan ook vaak integrale, strategische verandervraagstukken. In de totale onderwijssector. Van het primair tot het wetenschappelijk onderwijs, van regulier tot speciaal.

Maak kennis met onze interim-managers

Dagelijks is een groot aantal interim-managers via B&T actief in het primair, speciaal en voortgezet onderwijs, alsmede in het mbo en hoger onderwijs. We laten enkele IM’ers aan het woord.

Als interim-manager voor B&T aan de slag?

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals met een passie voor onderwijs en een hart voor interim-management. Wij bieden uitdagende opdrachten, uitstekende ondersteuning en een goede beloning. Meld u aan voor onze database!

Nieuws over interim-management

Meer berichten
‘Een interim-bestuurder naar ons hart’

Interim-bestuurder Herman Wevers heeft onlangs het stokje overgedragen aan zijn vaste opvolger. Wevers was via B&T interim-management bijna anderhalf jaar werkzaam bij Scholengroep Gelderveste, een stichting voor basisonderwijs in de Achterhoek. “Ik vind hem echt een topbestuurder.”

09
dec
De arbeidsmarkt verandert; het is tijd voor nieuwe oplossingen

De arbeidsmarkt in het onderwijs staat onder druk. Onderwijsorganisaties vragen zich af hoe zij een aantrekkelijke werkgever kunnen zijn, om mensen te behouden én om nieuwe mensen aan te trekken, ook van buiten het onderwijs. Dat vraagt om nieuwe manieren van kijken, vertellen Pauline Zwaal-Arora en Willy Egberink.

08
nov
Interimmer Bas Wever over zijn opdracht bij Aeres MBO Barneveld

Bas Wever werkt via B&T interim-management als interim-teamleider hippische opleidingen bij Aeres MBO Barneveld. Een unieke opleidingsplek met landelijke aantrekkingskracht. “Ik heb gewoon enorme mazzel dat ik hier mag werken.”

23
jun

Nieuw

Introductietraining interim-leiderschap in het onderwijs

Opdrachtgevers over B&T interim-management

Hogeschool Van Hall Larenstein

De persoonlijke kwaliteiten van de interimmers matchten met de opdracht

SSG De Rede

Het zijn echt tropenjaren geweest

Onderwijsgroep Buitengewoon

Velddijk is echt een andere school geworden