Interim-management

De interim-managers van B&T kennen de taal van het onderwijs. Ze zijn gepokt en gemazeld in de praktijk en schrikken niet terug voor complexe opdrachten. Allemaal hebben ze bovendien een innerlijke drijfveer om uw verwachtingen te overtreffen.

Ik zoek een interim-manager

Zoekt u een interim-manager omdat u tijdelijke waarneming nodig heeft voor een bestuurs-, directie- of managementfunctie? Of omdat u een verandering wilt realiseren en dat extern wilt beleggen? Of omdat uw school voor een specifieke uitdaging staat en u wel wat extra handjes – in de persoon van een projectmanager of staffunctionaris – kunt gebruiken? Wat de reden ook is, B&T interim-management is u graag van dienst.

Ik ben een interim-manager

Uitdagende opdrachten in het onderwijs, uitstekende ondersteuning vanuit ons bureau en een goede beloning. Dat is wat B&T zijn interim-managers biedt.

Onze expertises

Complexe vraagstukken: daar lopen onze interimmers warm voor. De interim-opdrachten die onze mensen uitvoeren, betreffen dan ook vaak integrale, strategische verandervraagstukken. In de totale onderwijssector. Van het primair tot het wetenschappelijk onderwijs, van regulier tot speciaal.

Ervaringen van onze interim-managers

Dagelijks is een groot aantal interim-managers via B&T actief in het primair, speciaal en voortgezet onderwijs. We laten enkele interim-managers aan het woord.

Als interim-manager voor B&T aan de slag?

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals met een passie voor onderwijs en een hart voor interim-management. Wij bieden uitdagende opdrachten, uitstekende ondersteuning en een goede beloning. Meld u aan voor onze database!

Nieuws over interim-management

Meer berichten
B&T en Radar slaan de handen ineen

B&T is een samenwerking aangegaan met RadarGroep – bureau voor sociale vraagstukken. De twee richten zich samen op interim-management en werving & selectie voor eindverantwoordelijke functies binnen het sociale domein.

09
mrt
Interimmer Ria Rövekamp legt PTA’s onder de loep

B&T-interimmer Ria Rövekamp is expert op het vlak van Programma’s van Toetsing en Afsluiting. “Scholen zijn er de laatste jaren steeds meer van doordrongen dat het PTA echt goed moet zijn.”

04
mrt
’Mijn doel is de organisatie op weg helpen en in beweging brengen’ 

Esther Koning, al ruim dertig jaar hr-specialist en negen jaar interimmer, laat haar licht schijnen op de zes uitgangspunten van interimwerk die de leidraad vormen van het boekje ‘Interim-management in het onderwijs’.

18
feb

Actueel

Onze agenda

Opdrachtgevers over B&T interim-management

Hogeschool Van Hall Larenstein

De persoonlijke kwaliteiten van de interimmers matchten met de opdracht

SSG De Rede

Het zijn echt tropenjaren geweest

Onderwijsgroep Buitengewoon

Velddijk is echt een andere school geworden