Interim-management

De interim-managers van B&T kennen de taal van het onderwijs. Ze zijn gepokt en gemazeld in de praktijk en schrikken niet terug voor complexe opdrachten. Allemaal hebben ze bovendien een innerlijke drijfveer om uw verwachtingen te overtreffen.

Ik zoek een interim-manager

Zoekt u een interim-manager omdat u tijdelijke waarneming nodig heeft voor een bestuurs-, directie- of managementfunctie? Of omdat u een verandering wilt realiseren en dat extern wilt beleggen? Of omdat uw school voor een specifieke uitdaging staat en u wel wat extra handjes – in de persoon van een projectmanager of staffunctionaris – kunt gebruiken? Wat de reden ook is, B&T interim-management is u graag van dienst.

Ik ben een interim-manager

Uitdagende opdrachten in het onderwijs, uitstekende ondersteuning vanuit ons bureau en een goede beloning. Dat is wat B&T zijn interim-managers biedt.

Onze expertises

Complexe vraagstukken: daar lopen onze interimmers warm voor. De interim-opdrachten die onze mensen uitvoeren, betreffen dan ook vaak integrale, strategische verandervraagstukken. In de totale onderwijssector. Van het primair tot het wetenschappelijk onderwijs, van regulier tot speciaal.

Maak kennis met onze interim-managers

Dagelijks is een groot aantal interim-managers via B&T actief in het primair, speciaal en voortgezet onderwijs, alsmede in het mbo en hoger onderwijs. We laten enkele IM’ers aan het woord.

Als interim-manager voor B&T aan de slag?

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals met een passie voor onderwijs en een hart voor interim-management. Wij bieden uitdagende opdrachten, uitstekende ondersteuning en een goede beloning. Geïnteresseerd? Plan zelf eenvoudig een online kennismakingsgesprek in met directeur B&T interim-management Willy Egberink. Of meld u direct aan voor onze database.

Nieuws over interim-management

Meer berichten
B&T Ontdekkingstocht kansengelijkheid

Op woensdag 21 juni organiseert B&T een Ontdekkingstocht kansengelijkheid. Met boeiende sprekers en een fietstocht langs bijzondere initiatieven en projecten in Rotterdam. Wil jij inspiratie opdoen en meepraten over mogelijkheden om gelijke kansen voor onze jeugd te bevorderen? Meld je dan vandaag nog aan!

10
mei
Zij-instromers als oplossing voor het schoolleiderstekort?

Dat er te weinig leerkrachten zijn is algemeen bekend. Maar veel onderwijsbesturen hebben inmiddels ook te maken met een schoolleiderstekort. Sommige besluiten daarom leidinggevenden van buiten het onderwijs aan te trekken. Is dat een goed idee? “Ja”, zegt Jakolien Kraeima van de RVKO. “Maar ze moeten wel passen bij het DNA van je organisatie.”

08
mei
Communicatieprofessionals op interim-basis

B&T communicatiecollectief krijgt regelmatig de vraag om een communicatieteam te versterken. Zo had een communicatieafdeling onvoldoende capaciteit om de start van een nieuwe school te begeleiden. Door de inzet van een interim-communicatieprofessional van B&T kon een paar maanden later de werving van nieuwe leerlingen beginnen. Met succes!

05
mei

Nieuw

Introductietraining interim-leiderschap in het onderwijs

Opdrachtgevers over B&T interim-management

Hogeschool Van Hall Larenstein

De persoonlijke kwaliteiten van de interimmers matchten met de opdracht

SSG De Rede

Het zijn echt tropenjaren geweest

Onderwijsgroep Buitengewoon

Velddijk is echt een andere school geworden