Interim-management

De interim-managers van B&T kennen de taal van het onderwijs

Ze zijn gepokt en gemazeld in de praktijk en schrikken niet terug voor complexe opdrachten.

Ik zoek een interim-manager

Zoek je een interim-manager omdat je iemand nodig hebt voor een tijdelijke bestuurs-, directie- of managementfunctie? Wil je iets veranderen en wil je dat door een externe laten doen? Of heeft jouw school een specifieke uitdaging en kun je wel iemand extra gebruiken, zoals een projectmanager of staffunctionaris?

Ik ben een interim-manager

Uitdagende opdrachten in het onderwijs, uitstekende ondersteuning van ons bureau en een goede beloning. Dat is wat B&T interim-managers biedt.

Onze expertises

Complexe vraagstukken: daar lopen onze interimmers warm voor. De interim-opdrachten die onze mensen uitvoeren, zijn vaak integrale, strategische verandervraagstukken. In de hele onderwijssector. Van primair tot wetenschappelijk onderwijs, van regulier tot speciaal.

Fenom interim zorg & kwaliteit

Heb je tijdelijk een collega nodig op het gebied van zorg of kwaliteit? Wil je een verandering laten doorvoeren door een professional van buiten? Of kun je wel een extra paar handen gebruiken voor een specifieke uitdaging? Fenom interim zorg & kwaliteit heeft wat jij zoekt.

Wil je als interim-manager voor b&t aan de slag?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals met een passie voor onderwijs en een hart voor interim-management. Wij bieden uitdagende opdrachten, uitstekende ondersteuning en een goede beloning. Geïnteresseerd? Plan een online kennismaking met Willy Egberink, directeur van B&T interim-management, lees meer over onze training voor startende interimmers of meld je direct aan voor onze database.

Nieuws over interim-management

Meer berichten

‘Kinderen verdienen gewoon goed onderwijs’

Janny Vonk werkt sinds 2010 als interim-schoolleider, vaak via B&T. Ze heeft een groot hart voor onderwijs. Zo groot, dat ze op haar huidige school in Lelystad nu bijspringt voor de klas.

‘Ik ben echt van de school en de mensen gaan houden’

Frank Kraus was van september 2023 tot aan de kerstvakantie bij het Udens College actief als interim manager bedrijfsvoering. Hij rondde de opdracht volgens plan en naar volle tevredenheid van directeur Miel Smits af.

Een jaar lang keihard werken

Bas Nix werkt sinds de start van schooljaar 2022-2023 als interim-bestuurder bij Porteum in Lelystad. Kort daarvoor hadden bijna alle afdelingen van de scholen het oordeel ‘zeer zwak’ gekregen van de inspectie. Samen met de voorzitter van de raad van toezicht blikt hij terug op een bewogen periode én op zijn eigen bijdrage als interimmer. ‘Als interimmer kan je het verschil maken voor een organisatie en haar medewerkers.’

Introductietraining

Interim-leiderschap in het onderwijs

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Met zijn helicopterblik en zijn vermogen tot empathie, luisteren en reflecteren voegde de interimmer bij ons makkelijk in.

Gertwim de Haas, Directeur Aeres MBO Barneveld

Dankzij de interimmer hebben we weer een herkenbare en stevige positie in de Achterhoek als één scholengroep met een gedeelde basisvisie.

Sam Terpstra, Voorzitter RvT Scholengroep Gelderveste

Een goede interimmer hoeft niet alles zelf te weten. Het begint met het stellen van de juiste vragen en de interimmer kon altijd terugvallen op de adviseurs van B&T.

Arjan Kastelein, Bestuursvoorzitter Stichting Het Rijnlands Lyceum