Wat we doen

Leren met impact

De B&T academie is er voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onderwijsprofessionals. Ontdek je talent, creëer nieuwe kansen en word ‘je beste zelf’.

Voor jou als professional in het onderwijs is ontwikkeling een continu proces. Als je je blijft ontwikkelen, doe je je werk met plezier en ben je van waarde voor jouw organisatie, het onderwijs en de leerlingen. Uiteraard zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied. Kennis en vaardigheden moet je nu eenmaal onderhouden. Tegelijkertijd betekent werken in het onderwijs ook dat je niet alléén daarop kunt vertrouwen. Elke dag kom je in nieuwe situaties terecht waarvoor nu eenmaal geen protocollen bestaan. Wat je dan het beste kunt doen, vind je niet in een handboek. Het is aan jou om continu te reflecteren op je eigen handelen.

Voor wie is de B&T academie?

De B&T academie is vooral bedoeld voor leiders in het onderwijs, in alle sectoren. Wij hebben echter ook leergangen en trajecten voor andere onderwijsprofessionals, zoals leraren, kwaliteitszorgmedewerkers en intern begeleiders.

Wat biedt de B&T academie?

Wij begeleiden onderwijsprofessionals bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. De B&T academie heeft een uitgebreid aanbod, dat past bij de vragen van organisaties en individuele professionals.

Wil je meer weten?

Heb je interesse in ons opleidingsaanbod? Neem voor actuele informatie contact op met Mark Ackermans. Hij zoekt graag samen met jou naar een passend antwoord op jouw vraag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief