Wat we doen

Leren met impact

De B&T academie richt zich op professionele en persoonlijke ontwikkeling van onderwijsprofessionals. Het draait daarbij om het ontdekken van talent, het creëren van nieuwe kansen en het worden van ‘je beste zelf’. Verrijking en betekenis zijn hierbij de sleutelbegrippen.

Voor u, als professional in het onderwijs, is ontwikkeling een continu proces. Tenminste, als u uw functie met plezier wilt vervullen en daadwerkelijk van waarde wilt zijn voor uw organisatie, het onderwijs en de leerlingen. Uiteraard zorgt u ervoor dat u op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied. Kennis en vaardigheden verdienen nu eenmaal onderhoud. Tegelijk betekent werken in het onderwijs ook dat u niet alléén kunt vertrouwen op uw kennis en vaardigheden. U komt elke dag weer in nieuwe, unieke situaties terecht, waarvoor nu eenmaal geen protocol bestaat. Hoe u dán het beste handelt, kunt u in geen enkel handboek vinden. Het is aan uzelf om continu te reflecteren op uw eigen handelen en om uw repertoire te blijven stretchen.

Voor wie is de B&T academie?

De B&T academie is vooral gericht op leiders in het onderwijs, in alle sectoren. Wij hebben echter ook een aanbod voor andere onderwijsprofessionals, zoals leraren, kwaliteitszorgmedewerkers en intern begeleiders.

Wat biedt de B&T academie?

Om onderwijsprofessionals te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling heeft de B&T academie een uitgebreid aanbod, passend bij de vragen die leven binnen organisaties en bij individuele professionals.

Meer weten?

Heeft u interesse in ons opleidingsaanbod? Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met Mark Ackermans. Hij zoekt graag met u naar een passend antwoord op uw vraag.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief