Management development

Leren van en met elkaar

Welke vaardigheden heb je nodig om ambities te verwezenlijken? Hoe verleidt de huidige context tot leren? Wat gaat de leerling van dit traject merken? Deze en andere vragen komen aan bod bij het ontwerp van een management development-traject.

Ieder traject voor management development is anders. En ook het ontwerp ervan is maatwerk. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw vragen.

Reflectie

Een MD-traject is altijd gericht op de vraag: ‘Hoe kan ik in de context waarin ik werk en binnen mijn takenpakket het meest van toegevoegde waarde zijn?’ Dit betekent dat deelnemers een onderzoekende en reflecterende houding moeten hebben. Zowel naar zichzelf als naar collega’s. Onze MD-trajecten geven deelnemers inzicht in en handvatten voor hun eigen handelen, en voor de omgang met elkaar.

Jouw vraag

Hoe jouw MD-traject eruit gaat zien, hangt af van jouw vraag. Scholing kan er onderdeel van zijn, net als een sparringspartner of iets wat we nu nog niet hebben bedacht.

Prima traject gelopen waarbij aan de voorkant goed is afgestemd, er met grote betrokkenheid uitvoering is gegeven […] en ik uitermate positief ben over de uitkomst.

Arno Peters, voorzitter college van bestuur VO Haaglanden

Jeroen van Huizen
senior adviseur en directeur Fenom

Meld je aan voor onze nieuwsbrief