Academie

De B&T academie richt zich op professionele en persoonlijke ontwikkeling van onderwijsprofessionals. Het draait daarbij om het ontdekken van talent, het creëren van nieuwe kansen en het worden van ‘je beste zelf’. Verrijking en betekenis zijn hierbij de sleutelbegrippen.

Opleidingsaanbod

De B&T academie biedt een variatie aan opleidingen en ontwikkeltrajecten voor professionals in het onderwijs. Zowel individueel als in groepsverband. Wilt u weten welke opleidingen er de komende tijd op de planning staan?

Incompany aanbod

De B&T academie heeft een divers aanbod incompany trainingen, leergangen en ontwikkeltrajecten. Op maat en volledig afgestemd op de behoeften en context van uw onderwijsorganisatie.

Management Development

Welke vaardigheden zijn nodig om de ambities te verwezenlijken? Hoe verleidt de huidige context tot leren? Welke urgentie hebben de deelnemers en welk verlangen? Wat gaat de leerling van dit traject merken? Zo maar een aantal vragen die als uitgangspunt kunnen dienen voor het ontwerp van een management development traject.

Feedbackinstrumenten

Wilt u weten of uw beeld over uw functioneren aansluit bij de beleving van anderen? De B&T academie kan met diverse instrumenten feedback organiseren. Lees meer over de Talenten Motivatie Analyse (TMA) en de 360 graden feedback.

Coaching

Hoe kan ik mijn leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen? Hoe kan ik mijn team in beweging brengen? Een coachingstraject is een uitgele­zen kans om dichter bij de antwoorden op deze en vele andere vragen te komen en in te zoomen op uw ontwikkelvraag.

Development Centers

In een Development Center, dat B&T en Kessels & Smit in samenwerking aanbieden, zet je verandering in een hogere versnelling. Development Centers kunnen worden ingezet bij organisatieverandering en leiderschapsontwikkeling.

Nieuws over de academie

Meer berichten
Zij-instromers als oplossing voor het schoolleiderstekort?

Dat er te weinig leerkrachten zijn is algemeen bekend. Maar veel onderwijsbesturen hebben inmiddels ook te maken met een schoolleiderstekort. Sommige besluiten daarom leidinggevenden van buiten het onderwijs aan te trekken. Is dat een goed idee? “Ja”, zegt Jakolien Kraeima van de RVKO. “Maar ze moeten wel passen bij het DNA van je organisatie.”

08
mei
B&T Ontdekkingstocht kansengelijkheid

Op woensdag 21 juni organiseert B&T een Ontdekkingstocht kansengelijkheid. Met boeiende sprekers en een fietstocht langs bijzondere initiatieven en projecten in Rotterdam. Wil jij inspiratie opdoen en meepraten over mogelijkheden om gelijke kansen voor onze jeugd te bevorderen? Meld je dan vandaag nog aan!

06
mei
Nieuw: Intervisie voor ervaren toezichthouders

Na twee succesvolle edities van de leergang voor startende toezichthouders heeft de B&T academie nu ook een aanbod ontwikkeld voor ervaren toezichthouders. Op 21 september gaat een intervisiegroep voor ervaren toezichthouders van start. Voor RvT-leden in het onderwijs die hun impact binnen de raad en richting hun bestuur willen vergroten.

03
mei

Nieuwe opleiding

Vakbekwaam schoolleider voor zij-instromers

Opdrachtgevers en deelnemers over B&T academie

Schoolinfo

De Talenten Motivatie Analyse zorgt voor een goede ontwikkeling van medewerkers

Over De Broedplaats

Het is echt een mooie opstap om je verder te ontwikkelen als leidinggevende