Samenwerkingspartners

JIJ BENT

JIJ BENT werkt vanuit een interventiekundig, proceskundig of veranderkundig perspectief aan nieuwe oplossingen voor hardnekkige of uitdagende vraagstukken binnen en tussen organisaties. JIJ BENT is in 2016 opgericht door Suzanne Witteveen en Femke Rood, als onderdeel van B&T organisatieadvies. Sinds januari 2019 staat JIJ BENT op eigen benen.

Bezoek website

Cascade advocaten

B&T werkt sinds 2016 samen met Bas Vorstermans van Cascade advocaten, een kantoor dat volledig gespecialiseerd is in juridische advisering aan onderwijsorganisaties.

Bezoek website

Decisio

Decisio is een bureau voor economisch onderzoek en advies, sterk gericht op statistische gegevensverwerking. B&T en Decisio werken met name samen op het terrein van internationaal onderwijs.

Bezoek website

Fenom

Fenom biedt advies, training en coaching voor het onderwijs, van primair tot mbo. Samen met Fenom, Infinite Financieel en PentaRho organiseert B&T traineeprogramma’s voor onze organisaties.

Bezoek website

Infinite Financieel

Infinite Financieel helpt bestuurders, controllers en andere financieel specialisten in het onderwijs de bedrijfsvoering en het financieel management op orde te brengen en te houden.

Bezoek website

Kessels & Smit Development Centers

Kessels & Smit Development Centers ontwikkelt Development Centers op maat. Dit is een krachtig instrument dat de persoonlijke groei van de deelnemers én van de betrokkenen uit de organisatie bevordert en tegelijkertijd verandering in een team of organisatie ondersteunt. Lees meer over de Development Centers die B&T samen met Kessels & Smit Development Centers aanbiedt.

Bezoek website

LinQue Consult

LinQue Consult daagt haar klanten uit tot het nemen van stappen op het vlak van leren, onderwijs, organisatie, leiderschap en meer. LinQue Consult is een lerende en opbrengstgerichte organisatie en wil dat ook creëren mét haar klanten.

Bezoek website

Martin de Goffau interim-management

Martin de Goffau werkt op interimbasis bij onderwijsinstellingen als specialist op het gebied van de privacywetgeving. Lees meer over zijn werkzaamheden voor B&T.

Bezoek website

OIG

OIG helpt haar klanten succesvol innoveren. De expertise van OIG ligt daar waar mensen, proces en technologie elkaar raken en kunnen versterken. Diepgaande kennis van het onderwijs koppelt OIG met kennis van technologie. OIG heeft bewezen ervaring hoe je innovatie in het onderwijs operationaliseert. Als organisaties die beiden ruime ervaring hebben met de ondersteuning van onderwijsorganisaties vullen B&T en OIG elkaar perfect aan.

Bezoek website

PentaRho

PentaRho is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van ruimte, huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Bezoek website