Coaching

Een kritische blik in de spiegel

Bent u op zoek naar een coach die de onderwijswereld kent en begrijpt? Die weet wat uw vraagstukken zijn en snapt waar u naartoe wilt? En die begrijpt dat coaching in het onderwijs vraagt om stilstaan en reflectie? Dan bent u bij de coaches van de B&T academie aan het juiste adres.

Coaching bij B&T is persoonlijk en functioneel, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend, uitdagend en resultaatgericht. Het doel is altijd: individuen, teams en organisaties vanuit eigen kunnen beter laten functioneren. Het werkplezier verliezen we daarbij nooit uit het oog. Wilt u krachtiger en effectiever functioneren? En bent u bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Kies dan voor coaching bij B&T en (her)ontdek uw kwaliteiten of de kwaliteiten van uw team.

Ontwikkeling

Coaching is een intensief en interactief proces, gericht op bewustwording, persoonlijke groei en de ontdekking en ontwikkeling van uw eigen potentieel. De coaches van B&T zijn in staat om methodisch af te stemmen en in te zoomen op de vragen die essentieel zijn voor uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoe kan ik mijn leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen? Hoe krijg ik mijn team in beweging? Hoe creëer ik een betere balans tussen werk en privé? Een coachingstraject van B&T biedt een uitgelezen mogelijkheid om dichter bij de antwoorden op deze en vele andere vragen te komen.

De juiste match

Een van de belangrijkste succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan de juiste match. We stellen onze coaches graag kort aan u voor. Voelt u zich aangesproken en wilt u meer weten? Neem dan contact op met de coach van uw voorkeur.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief