Coaching

Een kritische blik in de spiegel

Ben je op zoek naar een coach die de onderwijswereld kent? Die weet wat jouw vraagstukken zijn en snapt waar jij naartoe wilt? En die begrijpt dat coaching in het onderwijs vraagt om stilstaan en reflectie? Dan ben je bij de coaches van de B&T academie aan het juiste adres.

Coaching bij B&T is persoonlijk en functioneel. Confronterend, maar ook hartelijk, uitnodigend, uitdagend en resultaatgericht. Het doel is altijd om individuen, teams en organisaties beter te laten functioneren vanuit hun eigen kunnen. Werkplezier is daarbij heel belangrijk. Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Kies dan voor coaching bij B&T en (her)ontdek jouw kwaliteiten of de kwaliteiten van jouw team.

Ontwikkeling

Coaching is intensief en interactief en gericht op bewustwording, persoonlijke groei en de ontdekking en ontwikkeling van jouw potentieel. De coaches van B&T zoomen in op de vragen die essentieel zijn voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoe kun je jouw leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen? Hoe krijg je jouw team in beweging? Hoe creëer je een betere balans tussen werk en privé? Met een coachingstraject van B&T kom je dichterbij de antwoorden op deze en andere vragen.

De juiste match

De relatie tussen coach en coachee is heel belangrijk. Wij hechten dan ook veel waarde aan de juiste match. We stellen onze coaches alvast kort aan je voor. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de coach van jouw voorkeur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief