Zij-instroom

Frisse blik

Zij-instromers kunnen veel betekenen voor onderwijsorganisaties. Ze brengen nieuwe perspectieven, ideeën en ervaringen mee, die kunnen bijdragen aan vernieuwing en innovatie. Daarnaast kunnen zij-instromers zorgen voor een meer diverse en inclusieve werkomgeving. En dat leidt weer tot betere besluitvorming en creativiteit binnen teams.

Zij-instromers hebben vaak een frisse blik op bestaande processen en werkwijzen. Met hun kennis en kunde kunnen ze de competenties en expertise binnen de organisatie uitbreiden en versterken.

Opleiding

In onze opdrachten betrekken wij graag mensen uit andere sectoren dan het onderwijs. Uiteraard helpen we zij-instromers ook om te landen in een sector die zij nog niet goed kennen. Daarom werken we samen met de Thomas More Leiderschapsacademie voor het opleiden en begeleiden van zij-instromers in het basisonderwijs.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen doen op het gebied van zij-instroom? Of heb je een ander vraagstuk dat gaat over personeel of SHRM? In een persoonlijk gesprek bespreken we graag jouw vraag.

Angela Giezen
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie

Pauline Zwaal-Arora
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie

Meld je aan voor onze vacature­nieuwsbrief Onderwijswerk