Overig aanbod

Incompany aanbod

De B&T academie heeft een divers aanbod incompany trainingen, leergangen en ontwikkeltrajecten. Op maat en volledig afgestemd op de behoeften en context van uw onderwijsorganisatie.

Management Development

Welke vaardigheden zijn nodig om de ambities te verwezenlijken? Hoe verleidt de huidige context tot leren? Welke urgentie hebben de deelnemers en welk verlangen? Wat gaat de leerling van dit traject merken? Zo maar een aantal vragen die als uitgangspunt kunnen dienen voor het ontwerp van een management development traject.

Feedbackinstrumenten

Wilt u weten of uw beeld over uw functioneren aansluit bij de beleving van anderen? De B&T academie kan met diverse instrumenten feedback organiseren.

Coaching

Hoe kan ik mijn leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen? Hoe kan ik mijn team in beweging brengen? Een coachingstraject is een uitgele­zen kans om dichter bij de antwoorden op deze en vele andere vragen te komen en in te zoomen op uw ontwikkelvraag.

Development Centers

Wilt u uzelf, of uw leidinggevenden verder ontwikkelen als leider? En bent u daarbij op zoek naar een frisse aanpak? Een aanpak die buiten de gebaande paden treedt? En die op een andere manier bijdraagt aan de ontwikkeling die u met uw school of bestuur wilt maken? Dan is het Development Center van de B&T academie en Kessels & Smit iets voor u.