Overig aanbod

Incompany-aanbod

Ben je op zoek naar een training, leergang of ontwikkeltraject op maat? De B&T academie heeft een uitgebreid incompany-aanbod. Volledig afgestemd op jouw organisatie en behoeften.

Management development

Welke vaardigheden heb je nodig om ambities te verwezenlijken? Hoe verleidt de huidige context tot leren? Wat gaat de leerling van dit traject merken? Deze en andere vragen komen aan bod bij het ontwerp van een management development-traject.

Feedbackinstrumenten

Wil je weten of jouw beeld over je functioneren aansluit bij de beleving van anderen? De B&T academie organiseert feedback met verschillende instrumenten. Lees meer over de Talenten Motivatie Analyse (TMA) en de 360 graden feedback.

Coaching

Hoe ontwikkel ik mijn leidinggevende kwaliteiten? Hoe kan ik mijn team in beweging brengen? Met een coachingstraject kom je dichter bij de antwoorden op deze en andere vragen. Zoom in op jouw ontwikkelvraag.

Development centers

Wil je jezelf of jouw leidinggevenden verder ontwikkelen als leider? En ben je op zoek naar een frisse aanpak die buiten de gebaande paden treedt? Dan is het development center van de B&T academie en Kessels & Smit iets voor jou.