Communicatieprofessionals op interim-basis

B&T communicatiecollectief krijgt regelmatig de vraag om een communicatieteam te versterken. Zo startte een schoolbestuur afgelopen jaar een nieuwe school en de communicatieafdeling had niet voldoende capaciteit om dat project erbij te doen. Door de inzet van een interim-communicatieprofessional van B&T kon een paar maanden later de werving van nieuwe leerlingen beginnen. Met succes!

Verzoeken om extra capaciteit vragen om snelheid van handelen; liever gister nog dan vandaag is de tijdelijke kracht beschikbaar. De vragen lopen vaak uiteen. Een medewerker is uitgevallen, het project is te omvangrijk waardoor er behoefte is aan extra ‘handjes’ of aanvullende expertise, of er is een frisse blik nodig bij de professionalisering van de communicatieafdeling, bijvoorbeeld in de vorm van een tijdelijke teamleider. Wat de reden ook is, B&T communicatiecollectief kan met zijn veelzijdige team van ervaren interim-communicatieprofessionals (bijna) altijd een oplossing bieden.

Juiste kandidaat

Een goede interim-manager beschikt over de ervaring en expertise om snel zijn weg te vinden in de onderwijsorganisatie en te overzien wat er moet gebeuren. Onze interim-communicatieprofessionals hebben allemaal ervaring in het onderwijs en zijn uiterst deskundig op het gebied van marketing en communicatie. Wij weten waar ze goed in zijn, wat hun passie is en ook wat minder goed past. Zo kunnen we altijd de juiste tijdelijke kandidaat voorstellen.

Schaduwmanagement

De communicatieprofessionals van B&T worden altijd begeleid door een ervaren schaduwmanager. Dat is een belangrijk pluspunt. De schaduwmanager heeft zelf ervaring als interim-manager en is expert op het gebied van marketing en communicatie. Daardoor is hij of zij een uitstekende sparringpartner en vraagbaak voor de interimmer én de opdrachtgever. Gedurende het traject zijn er regelmatig momenten waarop de opdrachtgever met de interimmer en de schaduwmanager de stand van zaken bespreekt.

Contact

Zoekt u een ervaren communicatieprofessional voor een specifiek project, of iemand die de communicatiemedewerker of het -team kan versterken? Neem dan contact op met Claudia Smit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.