Creëer een wereld van mogelijkheden

B&T ziet er vanaf vandaag anders uit: we hebben een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nieuw statement: Creëer een wereld van mogelijkheden. Ons nieuwe uiterlijk draait om de waarden die wij belangrijk vinden: ambitie, verbinding, energie en moed.

B&T bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen: organisatieadvies, interim-management, werving & selectie, academie en communicatiecollectief. Tot vandaag had elk B&T-onderdeel een ander uiterlijk om de verschillende activiteiten van elkaar te onderscheiden. Maar omdat we in ons werk juist de synergie zoeken tussen de verschillende activiteiten en veel samenwerken, hebben we vanaf vandaag een nieuwe huisstijl die voor heel B&T geldt. Daarmee laten we zien dat onze overeenkomsten groter zijn dan de verschillen. En dat we elkaar versterken.

Scherp én verbindend

In ons werk moedigen we elkaar en onze opdrachtgevers aan om ambities, verwachtingen en behoeften uit te spreken. Daarin zijn we scherp en ambitieus. Dat komt tot uiting in de scherpe lijnen van ons nieuwe logo en de nieuwe huisstijl. Tegelijk zijn we verbindend. Persoonlijk contact, de relatie en wederzijds vertrouwen zijn immers het fundament voor goed samenwerken. De ronde vormen in onze nieuwe huisstijl weerspiegelen deze zachte kant.

Kleurgebruik

De belangrijkste kleuren van onze nieuwe huisstijl zijn lichtgroen en donkergroen. Lichtgroen is fris en opgewekt, maar ook natuurlijk. Het staat voor de energie waarmee we elke dag samen met onze opdrachtgevers werken aan goed onderwijs. Donkergroen geeft aan dat we – dankzij onze 35 jaar ervaring – een vaste waarde in het onderwijs zijn. Naast licht- en donkergroen gebruiken we rood, geel en roze.

Dromen realiseren

De zin ‘Creëer een wereld van mogelijkheden’ zul je vanaf nu vaak terugzien. We zeggen daarmee niet dat wíj een wereld van mogelijkheden creëren, maar we sporen onze opdrachtgevers en onszelf aan om dat te doen. En we zeggen niet wát je moet doen, maar begeleiden je bij het realiseren van je dromen en het creëren van mogelijkheden voor kinderen en jongeren.

Lancering

Op 23 januari vierden we de lancering van onze nieuwe huisstijl op ons kantoor in Amsterdam. De huisstijl werd met veel gejuich ontvangen!

Onze website, nieuwsbrieven en een aantal uitgaven van B&T hebben inmiddels al het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl gekregen. Andere communicatiemiddelen passen we de komende maanden aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.