Ik vind het fijn om mensen te ontzorgen

Sinds eind 2022 werk ik als projectassistent werving & selectie bij B&T. Hiervoor heb ik bij verschillende onderwijsorganisaties gewerkt; zo heb ik het onderwijsveld goed leren kennen. Bij B&T ondersteun ik de adviseurs werving & selectie op het brede vlak van administratie, planning en het offertetraject.

Ik ben van nature een ondersteuner en vind het dan ook fijn om mensen te ontzorgen; daar word ik blij van. Ik geef mijn collega’s het vertrouwen dat zaken tot in de puntjes geregeld zijn, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun werk. In deze samenwerking tussen ondersteuning en adviseurs werken we aan het beste resultaat voor onze opdrachtgevers: de juiste persoon in de juiste functie bij de juiste organisatie.

Ontspannen

Behalve projectassistent bij B&T ben ik zelfstandig vitaliteitscoach en yogadocent. Ook hierin heb ik een ondersteunende en zorgende rol. In mijn vrije tijd ga ik graag alleen, of met mijn partner, de natuur in voor een ontspannen wandeling. Verder houd ik van dieren en lezen.