Graag help ik scholen bij kwaliteitsonderzoeken 

In 2008 ben ik bij B&T gaan werken. Eerst als secretaresse, later ben ik doorgegroeid naar de functie van projectassistent kwaliteitszorg. In deze functie ben ik medeverantwoordelijk voor de uitvoering van kwaliteits- en tevredenheidsonderzoeken.

Zo zorg ik voor het opzetten van deze onderzoeken. In overleg met de adviseurs en de contactpersoon bij de school richt ik de vragenlijst in en regel ik de technische kant. Als het onderzoek is afgerond, dan stem ik af met de adviseurs over de resultaten.

Inrichting onderzoek

Er zijn een aantal vragen die standaard worden gesteld, bijvoorbeeld over sociale veiligheid. Deze worden aangevuld met specifieke vragen waar schooldirecteuren of bestuurders antwoord op willen hebben. Dankzij onze rapportages kunnen onze relaties kunnen zien hoe hun scholen scoren, of ze het beter of minder goed doen dan het landelijk gemiddelde. Ook verzorgen onze adviseurs analyses waarbij er met een groepje stakeholders verder wordt gekeken. Voor besturen maken de adviseurs bestuurlijke rapportages, met vergelijkingen tussen de scholen. Er lopen vaak meer dan tien onderzoeken tegelijk. Ik zorg voor het overzicht, houd goed in de gaten in welke fase elk onderzoek zit en ik ben aanspreekpunt voor onze relaties.

Waarom ik bij B&T werk

Werken bij B&T geeft mij een goed gevoel, er is een fijne sfeer en je krijgt veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Humor is voor mij heel belangrijk, ik houd ervan om grappen te maken met mijn collega’s. Wat mijn werk zo speciaal maakt dat ik het al meer dan tien jaar doe, is mijn passie voor de kwaliteitsverbetering op scholen. Ik werk heel secuur en dat komt het resultaat ten goede. Graag help ik scholen met het opzetten van de onderzoeken en het doet me goed dat ik zo een bijdrage lever aan de kwaliteit van het onderwijs.

Natuurmens

Na mijn werk houd ik ervan om met mijn gezin te gaan wandelen. En ik ben echt een natuurmens; zo heb ik insectenhotels in mijn tuin, ik geniet ervan als ik de bijen daar in en uit zie vliegen.