Taal en onderwijs, belangrijk voor iedereen

Ik ben in 2006 begonnen bij B&T (toen nog Van Beekveld & Terpstra) als allround secretaresse. In de loop der jaren heb ik mij steeds meer toegelegd op het redigeren van allerlei documenten. Mijn doel is offertes, rapporten enzovoort zo prettig leesbaar en zo foutloos mogelijk naar onze klanten te versturen.

Taal is mijn passie

Hierin ben ik een echte pietlut. Taal is mijn passie en er gaat geen dag voorbij waarop ik niets nieuws opsteek of waarop ik geen aha-momentje heb en er lang geleden geleerde regeltjes weer boven komen. De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen op dit gebied gevolgd. Momenteel probeer ik me toe te leggen op het schrijven van korte, bondige teksten. Om wat handvatten te krijgen volg ik daarom de module ‘Columns en blogs’ bij de Schrijversacademie. Daar heb ik ook mijn opleiding tot redacteur voltooid. 

Secretariële taken

Naast redactiewerk houd ik me samen met mijn twee naaste collegabezig met de ‘standaard’ secretaressetaken, zoals telefoontjes aannemen, afspraken inplannen, up-to-date houden van onze database en het ondersteunen van de projectassistenten bij allerlei zaken. 

Onderwijs ligt me na aan het hart, vooral speciaal onderwijs. Mede daardoor vervelen de rapporten die ik redigeer me nooit. Onderwijs kan altijd beter en B&T draagt daar zeker aan bij. 

Drie dochters en zes huisdieren

Ondanks dat ik veel tijd aan werken en forenzen kwijt benprobeer ik ruimte te maken voor het lezen van boeken en tijdschriften, films kijken en de verzorging van onze huisdieren: twee honden, een papegaai, een konijn en twee cavias. Gelukkig kan ik die zorg delen met mijn drie dochters.