Nieuwe wegen en soms onbetreden paden

Jezelf ontwikkelen gebeurt altijd in contact met anderen en dat maakt samenwerken zo ongelooflijk interessant. Dit geldt voor iedereen; of je nu leerling of professional bent.

Bij B&T werving en selectie richten we ons op ervaren professionals die een loopbaanstap willen zetten binnen of richting het onderwijs. Persoonlijk leiderschap van de professionals is daarbij belangrijk, want er is geen sector van grotere invloed op kinderen en hun toekomst dan het onderwijs.

Maatwerk en betrokkenheid

Bij B&T werken we voor opdrachtgevers in heel Nederland. De verschillende fases van een werving- en selectieprocedure brengen opdrachtgevers, kandidaten én mijzelf telkens weer op nieuwe wegen en langs soms nog onbetreden paden. Iedere opdracht is uiteindelijk maatwerk en kan rekenen op mijn oprechte betrokkenheid.

Reflectie stimuleren

In mijn werk komen voor mij twee belangrijke aspecten samen: mijn ervaring met arbeidsbemiddeling én mijn fascinatie voor (persoonlijke) ontwikkeling en onderwijs.

Als adviseur breng ik vertrouwen, oog voor detail en humor mee. Daarnaast word ik regelmatig uitgedaagd om te reflecteren op mijn eigen overtuigingen en dat stimuleer ik ook bij anderen. Zo kom je samen telkens weer rijker uit een procedure.

In beweging blijven

Opladen en ontspannen doe ik door in beweging te blijven. Door lange stadswandelingen te maken, regelmatig een duik te nemen in het zwembad en mooie gesprekken te voeren met vrienden en familie.