Stichting Op Kop zoekt twee directeuren

Stichting Op Kop, een stichting voor openbare basisscholen in Steenwijk en Zwartewaterland, zoekt twee directeuren: voor basisschool de Slinge en Daltonschool School B. Binnen Op Kop werken 14 openbare basisscholen samen en vormen één geheel, met als doel samen sterker te staan. Wil jij aan de slag bij deze onderwijsorganisatie die gericht is op samenwerking? Lees dan snel verder!

De scholen

OBS de Slinge is dé openbare basisschool voor Oldemarkt en haar omgeving. Met ongeveer 100 leerlingen, gegroepeerd in combinatiegroepen, biedt de school eigentijds en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. De Slinge staat voor diversiteit, gelijkwaardigheid en een veilig leerklimaat. School B is een openbare Daltonschool die net buiten het centrum van Steenwijk ligt. De school biedt Daltononderwijs voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De school voorziet ruim 300 leerlingen van onderwijs. Op beiden scholen staat talentontwikkeling centraal.

De functie

Als directeur van OBS de Slinge geef je leiding aan professionals die onderwijs – en persoonlijke ontwikkeling – centraal zetten. Zowel intern als extern stimuleer, ontwikkel en borg je deze ontwikkelingen. Een locatiecoördinator helpt je bij de uitvoering van je taken.

Als directeur van School B speel je zowel binnen als buiten de school een belangrijke rol. Je werkt nauw samen met de bouwcoördinatoren en de intern begeleider, samen vormen jullie het managementteam. Je wordt de drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling en versterking van School B, waarbij je strategische initiatieven neemt om een toekomstbestendig en inspirerend leer- en werkklimaat te realiseren.

Spreekt een van deze vacatures jou aan?

Bekijk dan snel de informatie over deze vacatures op de volgende pagina’s: