Conrector bedrijfsvoering

Vacatures

Het Rudolf Steiner College zoekt een conrector bedrijfsvoering.

Functieomschrijving

Ben jij de ervaren, doortastende en energieke conrector bedrijfsvoering die onze schoolleiding komt versterken, met gevoel en respect voor de rijke traditie van het vrijeschoolonderwijs?

Belangrijke doelen voor de komende periode zijn: de nieuwbouw van een derde locatie, de ontwikkeling van de ict-infrastructuur, het samen met de schoolleiding ontwikkelen van het beleid rondom de inzet van ict, 
Als conrector bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de financiële (meerjaren)begroting en (samen met de conrector onderwijs) de formatieplanning van de school. Je controleert maandrapportages en andere financiële onderdelen van het jaarplan. 
Als leidinggevende van het OOP kun je vertrouwen op de aanwezige expertise. Je onderzoekt mogelijkheden voor cyclisch werken en flexibeler organiseren, ook binnen de ondersteunende diensten. Je hebt een goed en open contact met je medewerkers OOP en je bent geïnteresseerd, betrokken en belangstellend. 

Je gaat deel uitmaken van een recent vernieuwde schoolleiding (met naast jou de rector en de conrector onderwijs). De nieuwe rector start begin schooljaar 24-25 en jij zult het team van de schoolleiding completeren met een volwaardige portefeuille bedrijfsvoering. Als conrector bedrijfsvoering zul je in je werk ondersteund worden door de medewerkers die belast zijn met personeelszaken, financiën, ict, facilitaire zaken en gebouwenbeheer.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een functie van 0,6 - 0,8 fte in schaal 13 conform de cao vo.

Organisatie

Het Rudolf Steiner College (RSC) is een levendige gemeenschap met een goede, warme en veilige sfeer waar je mag zijn wie je bent en wilt worden. De school biedt mavo, havo en vwo onderwijs en telt, circa 1.100 leerlingen. De school heeft drie gebouwen: het oorspronkelijke gebouw aan de Engelandlaan, de in januari 2022 geopende nieuwbouw aan de Belgiëlaan en de tijdelijke huisvesting aan het Tennispad, waar op termijn een permanente nieuwbouw voor in de plaats moet komen op een nog nader te bepalen plek.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Belangrijke data:

  • Sluitingsdatum: maandag 10 juni 2024
  • Voorselectiegesprekken: dinsdag 18 juni 2024
  • Eerste gespreksronde: woensdag 26 juni 2024
  • Tweede gespreksronde: dinsdag 2 juli 2024

Form is being loaded...