Gesprekstrainingen

Waardevolle inzichten over succesvolle gespreksvoering

Als u leidinggeeft, voert u veel gesprekken. Met teamleden, ouders, collega-leidinggevenden en andere betrokkenen. Daarin loopt u misschien tegen vragen aan als ‘Hoe krijg ik die collega weer in beweging?’ ‘Hoe voer ik een goed beoordelingsgesprek?’ ‘Hoe ga ik om met kritische ouders?’ De B&T academie biedt diverse compacte trainingen waarin dit soort vragen centraal staan.

Hierin komen waardevolle inzichten over succesvolle gespreksvoering aan de orde en krijgt u handige tips. U werkt daarbij met voorbeelden uit uw eigen praktijk. Zoals een gesprek dat u recent gevoerd heeft (en waarom dat zo is verlopen) of dat u binnenkort gaat voeren (en waar u misschien tegenop ziet). Oefening baart kunst, en dat geldt zeker voor het voeren van gesprekken. Daarom werken wij in onze gesprekstrainingen altijd met (een) rollenspelacteur(s).

Maatwerk

Gesprekstrainingen zijn doorgaans maatwerk, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Pauline Zwaal-Arora

senior adviseur en directeur B&T werving & selectie