Gesprekstrainingen

Waardevolle inzichten over succesvolle gespreksvoering

Als leidinggevende in het onderwijs voer je veel gesprekken. Met teamleden, ouders, collega-leidinggevenden en andere betrokkenen. Daarin loopt je misschien tegen vragen aan als ‘Hoe krijg ik die collega weer in beweging?’ ‘Hoe voer ik een goed beoordelingsgesprek?’ en ‘Hoe ga ik om met kritische ouders?’ De B&T academie heeft diverse compacte trainingen waarin dit soort vragen centraal staan.

De trainingen geven waardevolle inzichten over succesvolle gespreksvoering. Ook krijg je handige tips. Je werkt met voorbeelden uit jouw eigen praktijk. Zoals een gesprek dat je recent hebt gevoerd (en waarom dat zo is verlopen) of dat je binnenkort gaat voeren (en waar je misschien tegenop ziet). Oefening baart kunst, en dat geldt zeker voor het voeren van gesprekken. Daarom werken wij in onze gesprekstrainingen altijd met (een) rollenspelacteur(s).

Maatwerk

Gesprekstrainingen zijn meestal maatwerk, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Pauline Zwaal-Arora
senior adviseur en directeur B&T werving en selectie