Boomplantdag Trees for All

3000 bomen in nieuw Limburgs bedrijfsbos

B&T-adviseurs Martine Fuite en Pieter Duits hebben maar liefst 222 bomen geplant tijdens de boomplantdag van Trees for All. B&T is bedrijfsbospartner van Trees for All en helpt zo mee om de wereldwijde ontbossing tegen te gaan en de gevolgen van klimaatverandering te stoppen.

De boomplantdag vond plaats in natuurgebied Zwart Water in Limburg. Medewerkers van twintig bedrijven staken de handen uit de mouwen en plantten in totaal meer dan 3000 bomen. Een goed begin van een nieuw bedrijfsbos van Trees for All, dat zich de komende jaren – samen met Stichting Het Limburgs Landschap – inzet om op meerdere plaatsen in de provincie nieuwe bossen te realiseren. Dit alles om de biodiversiteit te vergroten en de gebieden klimaatbestendig te maken.

B&T is sinds enkele jaren bedrijfsbospartner van Trees for All, wat betekent dat we per jaar 1000 bomen doneren. 222 daarvan hebben we nu dus zelf geplant in Limburg. Meer informatie over Trees for All is te vinden op hun website. En bekijk vooral ook dit filmpje van de boomplantdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.