B&T en Radar slaan de handen ineen

B&T is een samenwerking aangegaan met RadarGroep - bureau voor sociale vraagstukken. De twee partijen hebben een nieuwe bv opgericht, die zich gaat bezighouden met interim-management en (op termijn) werving & selectie voor eindverantwoordelijke functies binnen het sociaal domein.

B&T heeft jarenlange ervaring op het terrein van interim-managent en werving & selectie in het onderwijs en brengt zijn expertise, best practices en menskracht op dit terrein in. Radar levert het netwerk en menskracht binnen het brede sociaal domein. Alles komt samen in de bv Radar interim-management en executive search, die zich specifiek richt op eindverantwoordelijke functies in het sociaal domein.

Verbinding met inhoud

Radar is al meer dan 30 jaar actief op, met name, maatschappelijk terrein. Het bureau richt zich op advies-, onderzoeks-, project-, opleidings- en uitvoeringsopdrachten met een sterke verbinding met de inhoud. RadarGroep bestaat uit de onderdelen RadarAdvies, RadarVertige, RadarPersoneelsdiensten en RadarEurope. Het bedrijf heeft daarnaast deelnemingen in Seinpost Adviesbureau, Stade Advies en RadarIncluzio. In totaal werken er meer dan 120 medewerkers in vaste dienst, met daarnaast een grote flexibele schil.

De samenwerking tussen B&T en Radar krijgt de komende periode verder gestalte onder leiding van Erik Oeloff, directeur RadarGroep, en Willy Egberink, directeur B&T interim-management.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.