Twee locatiedirecteuren

Wil jij je inzetten voor de ontwikkeling van één doorgaande (leer)lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar en de samenwerking tussen opvang en onderwijs versterken? De Branding en De Koningslinde zoeken een locatiedirecteur.

Senior adviseur werving & selectie

Weet jij hoe je het onderwijs verder kunt professionaliseren door de juiste mensen op de juiste posities te plaatsen? B&T werving & selectie zoekt een senior adviseur.

Lid raad van toezicht met aandachtsgebied financiën/bedrijfskundig

Open, toegankelijke kinderopvangorganisatie zoekt een lid RvT met vakdeskundigheid op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.

Lid raad van toezicht met aandachtsgebied maatschappelijke inbedding

(Politiek-)bestuurlijk ervaren lid RvT met aandachtsgebied maatschappelijke inbedding gezocht door informele kinderopvangorganisatie.

Bestuurder

Jonge, ondernemende organisatie met veertien basisscholen en zes peuteropvanglocaties zoekt een nieuwsgierige bestuurder met innovatieve focus.

Directeur-bestuurder

Kinderopvangorganisatie in de Achterhoek zoekt een strategisch sterke leider met oog voor relatie en resultaat.

Hoofd Slachtofferhulp Academie

Enthousiaste, ondernemende professional gezocht die helpt de expertise van Slachtofferhulp Nederland breed te delen in de Academie.

Manager marketing & communicatie

Functieomschrijving Meer informatie kunt u hier vinden: https://www.vbent.org/werken-bij-bt/vacature-manager-marketing-en-communicatie-08-10-fte/…
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief