Ik zoek een interim-manager

Voor elke opdracht de juiste kandidaat

Zoekt u een interim-manager omdat u tijdelijke waarneming nodig heeft voor een bestuurs-, directie- of managementfunctie? Of omdat u een verandering wilt realiseren en dat extern wilt beleggen? Of omdat uw school voor een specifieke uitdaging staat en u wel wat extra handjes – in de persoon van een projectmanager of staffunctionaris – kunt gebruiken? Wat de reden ook is, B&T interim-management is u graag van dienst.

Als u ons vraagt een interim-manager te zoeken, starten wij met het verkennen van de opdracht. Op basis daarvan stellen we een helder profiel op. We inventariseren de ‘harde’ voorwaarden (kennis, ervaring), maar de ‘zachte’ kant is minstens zo belangrijk. Persoonlijkheid dus, de ‘klik’. Kwaliteit staat altijd voorop. Niet voor niets zijn wij het grootste bureau voor interim-management in het onderwijs.

Passie en drijfveren

Voor elke opdracht zoeken wij een interim-manager die waarmaakt wat wij beloven. We weten waarin ze uitblinken en op welke gebieden ze minder sterk zijn. We hebben scherp op ons netvlies over welke expertise ze beschikken, en kennen ook hun passie, drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen uw organisatie en bij uw vraag. Een kandidaat die wij met vertrouwen aan u voorstellen.

Heldere werkwijze

Besluit u met ons in zee te gaan, dan kunnen onze interim-managers snel starten. Na een gedegen analyse van de situatie formuleren ze eerst een plan van aanpak. Daardoor heeft u snel in beeld hoe de interimmer te werk wil gaan, wat hij of zij daarbij nodig heeft en welke doelstellingen wanneer worden gerealiseerd. Mocht het gebeuren dat een interim-manager door omstandigheden uitvalt, dan leveren wij altijd snel een nieuwe kandidaat. Opvolging is gegarandeerd.

Effectief schaduwmanagement

Elke interim-manager wordt begeleid door een ervaren schaduwmanager vanuit B&T. De schaduwmanager is niet alleen sparringpartner en vraagbaak voor de interimmer, maar ook de schakel tussen B&T en u als opdrachtgever. Gedurende het traject zijn er regelmatig momenten waarop u met de interimmer en de schaduwmanager de stand van zaken kunt bespreken.

Meer weten?

Heeft u een opdracht voor een van onze ervaren interim-managers? Neem contact op en wij gaan direct voor u aan de slag.

Willy Egberink

senior adviseur en directeur B&T interim-management

Aanmelden voor onze nieuwsbrief