Ik zoek een interim-manager

Voor elke opdracht de juiste kandidaat

Zoek je een interim-manager omdat je iemand nodig hebt voor een tijdelijke bestuurs-, directie- of managementfunctie? Wil je iets veranderen en wil je dat door een externe laten doen? Of heeft jouw school een specifieke uitdaging en kun je wel iemand extra gebruiken, zoals een projectmanager of staffunctionaris?

Als je ons vraagt een interim-manager te zoeken, starten wij met het verkennen van de opdracht en het maken van een helder profiel. We inventariseren de ‘harde’ voorwaarden (zoals kennis en ervaring), maar de ‘zachte’ kant is minstens zo belangrijk. Persoonlijkheid dus, de ‘klik’. Kwaliteit staat altijd voorop.

Passie en drijfveren

Voor elke opdracht zoeken wij een interim-manager die waarmaakt wat wij beloven. We weten waarin onze interimmers uitblinken en op welke gebieden ze minder sterk zijn. We weten ook over welke expertises ze beschikken en kennen hun passie, drijfveren en karakter. Zo vinden we altijd een kandidaat die past binnen jouw organisatie en bij jouw vraag.

Heldere werkwijze

Besluit je met ons in zee te gaan? Dan kan onze interim-manager snel starten. Die analyseert de situatie en maakt eerst een plan van aanpak. Zo weet je hoe de interimmer te werk wil gaan, wat hij of zij daarbij nodig heeft en welke doelstellingen wanneer worden gerealiseerd. En mocht een interim-manager door omstandigheden uitvallen, dan leveren wij altijd snel een nieuwe kandidaat. Dat garanderen we.

Schaduwmanager

Elke interim-manager wordt begeleid door een ervaren schaduwmanager van B&T. De schaduwmanager is niet alleen een sparringpartner en vraagbaak voor de interimmer, maar ook de schakel tussen B&T en jou als opdrachtgever. Tijdens het traject bespreek je regelmatig de stand van zaken met de interimmer en de schaduwmanager.

Wil je meer weten?

Heb je een opdracht voor een van onze ervaren interim-managers? Neem contact met ons op en wij gaan direct voor jou aan de slag.

Willy Egberink
senior adviseur en directeur B&T interim-management

Meld je aan voor onze nieuwsbrief