Ik ben een interim-manager

Ben jij toe aan een nieuwe stap?

Uitdagende opdrachten in het onderwijs, uitstekende ondersteuning van ons bureau en een goede beloning. Dat is wat B&T interim-managers biedt.

De opdrachten waar onze interim-managers zich in vastbijten, zijn vaak uitdagende, complexe en strategische vraagstukken. We hebben hoge ambities. Dat vraagt niet alleen iets van onze interim-managers, maar óók van ons. Wij zorgen voor uitstekend schaduwmanagement en jij kunt als interim-manager terugvallen op onze brede kennis en ervaring. Je hoeft daarvoor niet altijd zelf het initiatief te nemen. Regelmatig organiseren wij studiedagen en netwerkbijeenkomsten voor interim-managers.

Meld je aan

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals met een passie voor onderwijs en een hart voor interim-management. Ben je je nog aan het oriënteren? Lees dan eerst ons boekje Interim-management in het onderwijs (vraag hier een gratis exemplaar aan). Als je daarna nog steeds geïnteresseerd bent, stuur dan je cv via dit formulier. Interim-managers met ervaring in het onderwijs kunnen zich met dit formulier meteen aanmelden voor onze database. Zodra wij jouw gegevens hebben, nemen we contact op.

Kom kennismaken

Wil je eerst meer weten of heb je nog vragen? Plan dan een online kennismakingsgesprek in met Willy Egberink, senior adviseur en directeur B&T interim-management.

Willy Egberink
senior adviseur en directeur B&T interim-management

Meld je aan voor onze nieuwsbrief