Ik ben een interim-manager

Bent u toe aan een nieuwe stap?

Uitdagende opdrachten in het onderwijs, uitstekende ondersteuning vanuit ons bureau en een goede beloning. Dat is wat B&T zijn interim-managers biedt.

De opdrachten waar onze interim-managers zich in mogen vastbijten, zijn doorgaans zeer uitdagende, complexe, strategische vraagstukken en ons ambitieniveau is hoog. Dat vraagt niet alleen iets van onze interim-managers, maar óók van ons. Wij zorgen voor uitstekend schaduwmanagement en u kunt als interim-manager ook altijd terugvallen op de brede kennis en ervaring die er binnen ons bureau beschikbaar is. Daarin hoeft u niet altijd zelf het initiatief te nemen. Met enige regelmaat organiseren wij studiedagen en netwerkbijeenkomsten voor onze interim-managers.

Meld u aan

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals met een passie voor onderwijs en een hart voor interim-management. Bent u zich nog aan het oriënteren? Lees dan eerst ons boekje Interim-management in het onderwijs (vraag hier een gratis exemplaar aan). Als u daarna nog steeds geïnteresseerd bent, stuur dan uw cv toe via dit formulier. Interim-managers met ervaring in het onderwijs kunnen zich met ditzelfde formulier meteen aanmelden voor onze database. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Kom kennismaken

Wilt u eerst meer weten of heeft u vragen? Plan dan zelf eenvoudig een online kennismakingsgesprek in met Willy Egberink, senior adviseur en directeur B&T interim-management.

Willy Egberink

senior adviseur en directeur B&T interim-management

Aanmelden voor onze nieuwsbrief