Algemeen directeur-bestuurder

Stichting met circa 680 leerlingen en 60 medewerkers zoekt een verbindende algemeen directeur-bestuurder die verantwoordelijk is voor het strategisch beleid.

Directeur D.W. van Dam van Brakelschool

Dorpsschool met betrokken ouders zoekt een leergierige directeur die werkt vanuit vertrouwen en het team de ruimte geeft om zelfstandig te opereren.

Directeur Van Heemstraschool

Protestants-christelijk daltonschool met open cultuur zoekt een zelfbewuste directeur die staat voor de school, de medewerkers en de leerlingen.

Directeur De Nijepoort

Kleinschalige basisschool zoekt een ondernemende directeur met goede verbindende en communicatieve kwaliteiten.

Lid raad van toezicht aandachtsgebied huisvesting/financiƫn

Mijnplein zoekt per 1 november 2020 een nieuw lid van de raad van toezicht, met als aandachtsgebied huisvesting en financiƫn.

Voorzitter college van bestuur

Stichting met zes katholieke basisscholen in Soest en Soesterberg zoekt een ontwikkelings- en resultaatgerichte voorzitter college van bestuur.

(Beoogd) directeur-bestuurder

Eenpitter in hartje Utrecht zoekt een directeur-bestuurder die met de school het proces van reflectie naar onderwijsontwikkeling doorloopt, met als uitkomst nog betere resultaten!

Directeur OBS de Groeiplaneet

Openbare basisschool in Krimpen aan den IJssel zoekt een directeur die verbindend leidinggeeft aan bouwen en boeiend onderwijs. Een directeur die het team laat stralen!

Hoofd onderwijs & kwaliteit

Amsterdamse scholengroep zoekt leidinggevende voor de afdeling Onderwijs, Innovatie en Onderzoek, die een goede samenwerking stimuleert tussen en met de medewerkers.

Hoofd bedrijfsvoering

Vind je het een uitdaging om organisatieprocessen te optimaliseren en ben je een echte teamspeler? Dan is deze Amsterdamse stichting op zoek naar jou.
1 2 3 4 5 6
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld je aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief