Lid college van bestuur

Functieomschrijving Hier vind je binnenkort meer informatie. Organisatie SCOL is de afkorting van de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden. Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum en…

Bestuurder

Functieomschrijving Hier vind je binnenkort meer informatie. Organisatie Samenwerkingsverband Stromenland is een stichting. Hierin werken 24 besturen met 167 scholen voor basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs met elkaar samen.

Voorzitter college van bestuur

Mensgerichte organisatie zoekt een voorzitter CvB die onderwijsinnovatie stimuleert, uitdaagt tot verdere professionalisering en met lef de scholen profileert in het Rotterdamse onderwijsveld.

Directeur-bestuurder Wijzer aan de Amstel

Functieomschrijving Wil jij je graag verbinden aan deze voortuitstrevende organisatie? En werk jij graag samen verder aan kwalitatief hoogstaand, toekomtsbestendig onderwijs?  De basis op ordeIn de afgelopen jaren is…

Directeur-bestuurder

Functieomschrijving Binnenkort kun je hier meer informatie vinden.  Organisatie Stichting Wijzer aan de Amstel is op 1 januari 2019 ontstaan uit een fusie tussen 3 stichtingen: Stichting Interconfessioneel Basisonderwijs Uithoorn,…

Directeur IKC Het Talent

IKC in Nieuw-West waar goed leren met plezier voorop staat en het motto ‘Kleurrijk en kansrijk!’ is, zoekt een toegankelijke, onbevooroordeelde onderwijskundig leider.

Een (fulltime) directeur of twee (parttime) directeuren voor twee scholen

De Burgemeester Westerbeek van Eertenschool en de Koning Willem Alexanderschool zoeken een directeur die vol energie aan de slag wil gaan op een van de of beide dorpsscholen.

Lid raad van toezicht

Stichting met dertien basisscholen op zestien locaties in de gemeentes Stichtse Vecht, De Ronde Venen en De Bilt zoekt een lid RvT met onderwijsexpertise.

Directeur twee vestigingen

Functieomschrijving Binnenkort vind je hier meer informatie. Organisatie De Stichting Rotterdamse Schoolvereniging beheert twee basisscholen.De school in Rotterdam-Noord bevindt zich in het centrum van Rotterdam, in de wijk Cool,…

Directeur Gaspard de Coligny

Fijne basisschool in een mooi nieuw gebouw met veel extra faciliteiten zoekt een veerkrachtige en aandachtige directeur die als ambassadeur voor de school staat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 15
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief