Afdelingsleider

Functieomschrijving Binnenkort volgt hier meer informatie. Organisatie VO Haaglanden is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Den Haag en Rijswijk. De stichting is in 2003 opgericht als…

Lid college van bestuur

Functieomschrijving Hier vind je binnenkort meer informatie. Organisatie SCOL is de afkorting van de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden. Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum en…

Rector Pieter Nieuwland College

Functieomschrijving Binnenkort vind je hier meer informatie.

Lid raad van toezicht

Functieomschrijving Binnenkort vind je hier meer informatie.  Organisatie Het Nieuwe Lyceum is een school voor havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen. De medewerkers zijn trots op hun bijzonder-neutrale identiteit, het vernieuwde gebouw,…

Directeur onderwijs vmbo-b/k, PrO & entree

Ben jij die onderwijskundig leider met hart voor diversiteit en kansengelijkheid in het VO? Scholengroep met 5 locaties zoekt een directeur die zich hard maakt voor inhoudelijk sterk praktijk- en voortgezet middelbaar beroepsonderwijs.

Hoofd bedrijfsvoering

Excellente school met een compleet VO-aanbod zoekt een hoofd bedrijfsvoering die vanuit verbinding stuurt op kwaliteit van dienstverlening en ondersteunende, effectieve bedrijfsprocessen.

Rector

Eigentijdse eenpitter met ambitie zoekt een rector van betekenis die met het team de essentie van gymnasiaal onderwijs vertaalt naar de toekomst.

Directeur-bestuurder

Wil jij als boegbeeld, belangenbehartiger en verbinder richting geven aan passend onderwijs? SWV VO Zuidoost Utrecht zoekt een directeur-bestuurder.

Directeur De Apollo

Ben jij gedreven om samen met een betrokken team een veilige en passende plek te bieden aan leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften?

Directeur

Kleinschalige vso-school zoekt een inspirerende directeur die vanuit vakmanschap de school en het team kan begeleiden om ontwikkelingen duurzaam te borgen.
1 2 3 4 5 6 7 8
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief