Director for the International School Delft | Secondary

Functieomschrijving More information will be available soon.  Organisatie International School Delft, uniquely situated in the picturesque historic town of Delft, between The Hague and Rotterdam, offers an inspiring future-oriented learning…

Lid raad van toezicht

Functieomschrijving Binnenkort vindt u hier meer informatie. Organisatie In het Samenwerkingsverband VO Zuidoost Utrecht werken 13 schoolbesturen, die het bevoegd gezag zijn van 24 reguliere scholen voor voortgezet onderwijs en…

Directeur-bestuurder

Functieomschrijving Binnenkort vindt u hier meer informatie. Organisatie In het Samenwerkingsverband VO Zuidoost Utrecht werken 13 schoolbesturen, die het bevoegd gezag zijn van 24 reguliere scholen voor voortgezet onderwijs en…

Voorzitter en lid raad van toezicht

SgOMB zoekt een ervaren voorzitter RvT die de regio kent en een maatschappelijk ondernemend lid RvT, voor wie een oriëntatie vanuit bedrijfskundig perspectief een pre is.

Directeur Algemeen Ondersteunende Dienst

Stichting CVO-AV zoekt een Directeur Algemeen Ondersteunende Dienst die vanuit verbinding, vakkennis en overtuigingskracht de stichting verder kan helpen professionaliseren.

Business controller

Voor het nieuw in te richten team AOD zoekt Stichting CVO-AV een rolbewuste business controller voor de ondersteuning van het CvB en de schooldirecties.

Adviseur inkoop en beheer

Dynamische onderwijsorganisatie voor vo zoekt voor de algemeen ondersteunende dienst een adviseur die helpt om de inkoop naar een hoger plan te tillen.

Conrector

Gymnasium met geschiedenis waar leerlingen worden opgeleid voor de toekomst zoekt een organisatorisch en communicatief sterke conrector.

Locatiedirecteur ISW Hoogeland

ISW Hoogeland zoekt een bevlogen, toegankelijke locatiedirecteur met kennis en vaardigheden op het gebied van veranderprocessen.

Rector

Functieomschrijving Binnenkort vindt u hier meer informatie.  Organisatie Wij zijn een relatief kleine school. Met ruim duizend leerlingen en ongeveer honderd medewerkers zorgen we er voor dat we een aangename…
1 2 3 4 5 6 7
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief