Rector Hervormd Lyceum West

Ben je onderwijskundig sterk en heb je een heldere visie op onderwijs? Dan zoekt HLW jou om met het team een impuls te geven aan de ontwikkeling van de school.

Head of School

Functieomschrijving More information will be available soon.  Organisatie We welcome children aged from 4 to 18 years and we’re proud to offer excellent primary and secondary international education under one…

Leden raad van toezicht

RvT zoekt vier leden met warme interesse voor Zuid-Oost Drenthe. Expertisegebieden: onderwijs(kwaliteit), het sociaal domein, huisvesting, juridische expertise en governance.

Bestuurder

Streekschool (met vijf locaties en in totaal circa 2.300 leerlingen) met een breed spectrum aan opleidingen in het voortgezet onderwijs zoekt een resultaatgerichte bestuurder.

Head of International School Utrecht (ISUtrecht)

ISUtrecht is looking for a charismatic, open minded and strong Head of School with a cool head and a warm heart for international education.

Teamleider P&O

Zie jij het als jouw missie om het team P&O van het Service- en expertisecentrum in hun kracht te zetten? Dan ben jij de teamleider die OVO Zaanstad zoekt!

Onafhankelijk voorzitter

SWV V(S)O 'De Verbinding' met acht aangesloten besturen (ruim 21.000 leerlingen) zoekt een onafhankelijk voorzitter bestuur, die tevens het klankbord is van de directeur-bestuurder.

Directeur Zuiderzee College

Ben jij de empathische en daadkrachtige directeur die deze multiculturele school voor beroepsgericht vmbo en mavo met 623 leerlingen en 100 medewerkers in Zaandam zoekt?

Manager Onderwijs

Stichting voor interconfessioneel VO zoekt krachtige en verbindende Manager Onderwijs die in de uitdagende context van de regio Amsterdam wil bijdragen aan de onderwijskwaliteit.

Lid raad van toezicht

Nederlands oudste gymnasium zoekt een lid RvT met een warme interesse voor de regio Leiden. Aandachtsgebied: onderwijs op academisch niveau.
1 2 3 4 5
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief