Bestuurssecretaris

Jonge organisatie met een breed vo-aanbod zoekt een verbindende sparringpartner voor het CvB met inzicht in bestuurlijke verhoudingen.

Bestuurder

SVOZ zoekt een ervaren bestuurder die zich de komende jaren richt op het toekomstbestendig maken van de organisatie en mogelijke partnerschappen binnen de stad en regio verkent.

Teammanager vmbo 3 en 4

Wil je 'de school waar je wilt zijn' in upcoming Amsterdam Nieuw-West verder helpen het onderwijs te professionaliseren en kwaliteiten en kansen in de samenleving te benutten?

(plaatsvervangend) rector en conrector Hervormd Lyceum West

Functieomschrijving Vanaf vrijdag 3 april vindt u hier meer informatie.  Organisatie Het Hervormd Lyceum WestHet Hervormd Lyceum West biedt al 60 jaar algemeen vormend voortgezet onderwijs aan de leerlingen in…

Lid college van bestuur

Aurora zoekt een koersvast lid college van bestuur met een focus op excellent onderwijs, die zorgt voor verbinding tussen mensen en beleidsterreinen.

Directeur

Ben jij een netwerker die de onderwijswereld kent en begrijpt? Dan ben jij de directeur die de VO-raad zoekt.

Bestuurder

Schoolbegeleidingsdienst zoekt een bestuurder die weet wat nodig is om goede professionals aan de organisatie te binden.

Rector

Als jij iedere dag wilt gaan voor aantoonbaar beter vrijeschoolonderwijs, dan is deze school met informele cultuur op zoek naar jou.

Manager Financiën

Lentiz onderwijsgroep zoekt een financieel manager met oog voor kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening.

Teamleider HR

Stichting met vijf scholen in Amsterdam, Amstelveen en De Ronde Venen zoekt een communicatief sterke en strategische teamleider HR.
1 2 3 4 5
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld je aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief