Rector Maerlant-Lyceum

Functieomschrijving Na de zomervakantie vind je hier meer informatie. Organisatie VO Haaglanden is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Den Haag en Rijswijk. De stichting is in…

Twee conrectoren

Functieomschrijving Binnenkort vind je hier meer informatie. Organisatie Het Emmauscollege is een open katholieke school voor havo, atheneum en gymnasium in Rotterdam met 1.700 leerlingen. Het bevoegd gezag van de…

Directeur Blariacumcollege

Wil jij werken op een school waar de focus ligt op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht? Ben je samenwerkingsgericht, coachend en strategisch ingesteld? Lees dan verder en solliciteer!

Clusterleider onderwijs Nederlands

Wil jij aan de slag met onderwijsinnovatie en wil je bijdragen aan het verbinden van de verschillende niveaus binnen 7 kleinschalige locaties? We zien jouw reactie graag tegemoet.

Senior beleidsadviseur onderwijs & kwaliteit

Ben jij een proactieve, zelfstandige en ervaren beleidsmedewerker met passie voor onderwijskwaliteit? Dan zoekt CVO jou!

Directeur bedrijfsvoering

Heb je kennis van zaken en hart voor goed onderwijs, werkers en medewerkers? Moderne cultuurprofielschool voor po en vo zoekt een realistische, verbindende directeur bedrijfsvoering.

Manager primair onderwijs

Het belang van het kind staat voorop! SWV voor passend po en vo zoekt een verbindende leidinggevende voor het expertise- en ondersteuningsteam binnen het primair onderwijs.

Rector Segbroek College

Complexe school in de grootstedelijke Haagse omgeving zoekt een vertrouwenwekkende leidinggevende met een sterke persoonlijkheid, die contact met alle betrokkenen bij de school een belangrijk goed vindt.

Directielid – focusgebied onderwijs

Exellente school in de Haagse binnenstad zoekt een directielid (focusgebied onderwijs) met hart voor diversiteit en kansengelijkheid in het VO.

Afdelingsleider

Wil jij het maximale uit iedere leerling halen, het atheneumonderwijs door ontwikkelen én jezelf verder ontwikkelen als leidinggevende? Grijp dan deze kans!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
B&T
Krijn Taconiskade 418
1087 HW Amsterdam
088 - 205 16 00
contact@vbent.org
  • Meld u aan voor de B&T Nieuwsbrief
  • organisatie-advies
  • interim-management
  • werving & selectie
  • academie
  • communicatiecollectief