Directeur basisschool Zeelsterhof

Vacatures

Voor Stichting Veldvest zoeken wij een directeur voor basisschool Zeelsterhof.

Functieomschrijving

Basisschool Zeelsterhof is volop in beweging. De afgelopen periode zijn er onder leiding van een interim-directeur belangrijke stappen gezet in het ontwikkelen van een gezamenlijke visie, het bevorderen van een doorlopend pedagogisch klimaat, het verder professionaliseren van het team en het versterken van de verbinding binnen de school en met de omgeving. Binnen deze thema’s ligt een belangrijke taak voor jou om de ontwikkelingen verder vorm te geven met het team. 

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende en dynamische positie op een basisschool die in beweging is. Samen met het team ontwikkel je modern en toekomstgericht onderwijs op de reeds ingezette weg van verbetering. Je geeft leiding aan 29 groeps- en vakleerkrachten en ondersteunend personeel. Het aansturingsteam en het team van leerkrachten zijn zeer gemotiveerd om het onderwijsprogramma, de omgeving en hun eigen professionaliteit te verbeteren. De 1-Onderwijsroute is sterk verankerd in de school en de leerkrachten zijn zeer betrokken bij de leerlingen. 

In de begeleiding van de leerkrachten op pedagogisch en onderwijskundig vlak word je ondersteund door de regisseurs en leermonitoren. Samen met hen vorm je het MT en er is sprake van veel collegiale afstemming en onderlinge samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een functie van 0,8 - 1,0 fte in schaal D12 conform de cao voor directeuren primair onderwijs.

Organisatie

Stichting Veldvest is het schoolbestuur van 14 basisscholen, een school voor speciaal basisonderwijs en een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Deze scholen bevinden zich in het gebied van Veldhoven, Vessem, Steensel, Wintelre, Knegsel en hebben een katholieke, protestants- christelijk of algemeen-bijzondere grondslag. 

Basisschool Zeelsterhof is een brede school voor Veldhoven Oost (Zeelst). De school vormt het hart van de wijk en staat in verbinding met de kinderopvang; peuterwerk, jeugdwerk, zorg en welzijn en culturele en sportieve activiteiten. Er zijn 14 groepen in de school met in totaal ongeveer 325 leerlingen. De leerlingen worden begeleid in hun cognitieve, creatieve en sociale ontwikkeling tot zelfstandige burgers, aan de hand van een breed onderwijsprogramma.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de profielschets.

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 22 oktober 2023 via het sollicitatieformulier op deze pagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Angela Giezen via 06 38 07 06 65.

Belangrijke data:

  • Digitale voorselectiegesprekken: 24 en 25 oktober 2023.
  • Eerste gespreksronde met de benoemingsadviescommissie: 31 oktober 2023 (middag).
  • Tweede gespreksronde: 7 november 2023 (middag).
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

De reactietermijn is inmiddels verstreken. U kunt helaas niet meer solliciteren.