B&T en het coronavirus

Besluiten van B&T

De ontwikkelingen rondom het coronavirus baren ook ons natuurlijk grote zorgen en wij voelen ons verantwoordelijk om onze uiterste bijdrage te leveren aan de bestrijding van deze crisis. De wijze waarop het onderwijs zelf constructief blijk geeft van grote betrokkenheid is inspirerend en verdient respect.

Vanuit de overtuiging dat wij alleen sámen de gezondheidsrisico’s kunnen beperken, hebben wij bij B&T de volgende besluiten genomen:

Afspraken via digitale middelen

Wij blijven graag met u in contact, maar zullen onze fysieke afspraken en bijeenkomsten vervangen door afspraken en bijeenkomsten op afstand (via digitale middelen). Wij beschikken over de technische faciliteiten om dit in veel gevallen goed te organiseren. Mocht de aard van de afspraak of bijeenkomst vragen om elkaar in levenden lijve te ontmoeten, dan stemmen wij met u af hoe we dat veilig kunnen organiseren of hoe wij dat later in de tijd kunnen doen.

Annuleren van bijeenkomsten

Wij annuleren in elk geval de bijeenkomsten van onze leergangen die gepland stonden in de periode maart t/m 6 april 2020. De deelnemers aan deze bijeenkomsten ontvangen persoonlijk bericht over de annulering en informatie over nieuwe data. Indien mogelijk zullen wij een digitaal alternatief op afstand bieden.

Lopende opdrachten

Alle werkzaamheden aan lopende opdrachten die gegeven bovenstaande maatregelen kunnen doorgaan, pakken wij onverminderd op.

Ondersteuning

Graag zijn wij bereid om u te ondersteunen rondom deze gezondheidscrisis. Neem daarvoor gerust contact op.

Overlast beperken

Wij realiseren ons dat deze maatregelen soms een goede uitvoering van uw opdrachten kunnen belemmeren en vragen daarvoor begrip. Wij doen er alles aan om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken. Voor de komende tijd wensen wij u veel sterkte en gezondheid. Wij blijven u graag van dienst. Indien nodig neemt uw adviseur contact op om te bespreken of en op welke wijze afspraken en bijeenkomsten kunnen doorgaan.

Vragen

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met ons kantoor via 088 20 51 600 of contact@vbent.org. Of bel of mail rechtstreeks met uw eigen adviseur; al hun contactgegevens vindt u op hier op onze website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.